Grid Pattern

Vastgoedmarkt

Stand 10-09

 Vastgoedmarktpodium

Vastgoedmarkt. Weet precies wat er speelt.
Voor vastgoedprofessionals die streven naar het beste rendement, voorsprong en zekerheid. Vastgoedmarkt brengt o.a. nieuws, topstories en transacties uit de vastgoedsector. Zeer gewaardeerd door beleggers, financiers, ontwikkelaars, makelaars en adviseurs.


Stand 11-11: dit mag je verwachten
We organiseren rondetafelgesprekken op het gebied van woningen, kantoren, logistiek en retail. Onze redacteuren gaan in gesprek met experts uit de markt. Je hoort hier de laatste ontwikkelingen, over de toekomst van commericeel vastgoed én vaak scoops van deelnemende partijen.

Vastgoedmarkt Young Talent Award – De finale
De drie finalisten gaan live met elkaar in debat om een case te verdedigen. De battles zijn op basis van het reguliere principe. Na de battles maakt de jury de winnaar bekend bij de stand van NVM Business.


ArchitectenTalks
Ga in gesprek met de architect op onze stand. Toonaangevende architecten presenteren hun ideeën en nieuwste projecten in binnen- en buitenland. Laat je inspireren over de mogelijkheden op het gebied van transformatie, nieuwbouw én functioneel gebruik.

Vastgoedmarkt ontbijtradio
Iedere dag om 9.30 uur vindt in de centrale hal het Vastgoedmarkt Ontbijtnieuws plaats onder leiding van hoofdredacteur Servaas van der Laan. Live uitgezonden op New Business Radio.

PROVADA 2023: Je leest het op vastgoedmarkt.nl
Het laatste nieuws vanaf de PROVADA vind je op vastgoedmarkt.nl. Ook onze abonnees dagelijks een extra PROVADA-nieuwsbrief. Krijg ook onbeperkt toegang tot alle artikelen. Bekijk de mogelijkheden voor een individueel of collectief abonnement op
https://www.vastgoedmarkt.nl/abonneren

Kom langs bij ons podium, hal 11 – stand 11. Bekijk de diverse talks, ga in gesprek met vastgoedprofessionals en ontmoet onze redactie.