Grid Pattern

Heijmans Vastgoed

Stand 12-26

Heijmans bouwt aan woonomgevingen waar mensen zich gezond, gelukkig en veilig voelen. Aan plekken die duurzaam, divers, groen en sociaal zijn ingericht. Aan buurten die natuur, mens en dier verwelkomen. Wij ontwikkelen voor de toekomst, met leefbare plekken voor later. Daarom noemen wij onszelf ‘makers van de gezonde leefomgeving.’

Heijmans staat dit jaar weer op de PROVADA op 13, 14 & 14 juni en het is feest!

Dit jaar doen we het net even anders! Natuurlijk is ons honderdjarig bestaan reden voor een feestje en dit jaar willen wij onze bezoekers verrassen. Met 100 jaar ervaring kijken we terug op spraakmakende projecten en innovaties en we kijken ook vooruit naar de toekomst.

Op de PROVADA organiseren wij 6 inspiratiesessies op onze stand.

In deze 6 sessies staan we stil bij de snel veranderende wereld, de opgaves die op ons afkomen en de antwoorden. We gaan het gesprek aan met deskundigen en specialisten, we reflecteren en inspireren met concrete voorbeelden. Dit doen wij op het natuurlijke, ruimtelijke en sociale domein. Want samen zorgen deze drie domeinen voor een gezonde leefomgeving. Van elke sessie wordt een podcast gemaakt die je na afloop van de PROVADA nog eens rustig kunt terugluisteren op deze website.

Wat kun je verwachten?

Hoe slimme technologie de ruimtelijke kwaliteit verbetert. Hoe de woonconcepten van Heijmans bijdragen aan een gezondere wereld. Ook lanceren we donderdag Heijmans&Co: de strategische agenda voor samenwerkingen binnen stadswijken.

En omdat het feest is, sluiten we elke dag om 16.30 uur af met een borrel. En niet zomaar een borrel: In onze Future Food City Bar serveert Creative Chef Jasper Udink hapjes uit de utopische stad van de toekomst.

Programma 2023

Dinsdag 13 juni

11.00 – 12.00 uur: #1 Hoe slimme technologie bijdraagt aan ruimtelijke kwaliteit

15.00 – 16.00 uur: #2 Niet de auto, maar de fiets centraal. Hoe moeilijk kan het zijn?

Woensdag 14 juni

11.00 – 12.00 uur: #3 Groen & Blauw, kom van je eiland af!

14.00 – 15.00 uur: #4 Hoe Heijmans met woonconcepten bijdraagt aan een gezonde leefomgeving

Donderdag 15 juni

11.00 – 12.00 uur: #5 Heijmans & Co: samenwerken aan stadswijken

15.00 – 16.00 uur: #6 Sociale samenhang bij binnenstedelijke herstructurering

 

Hopelijk zien we je op de Provada!
Aanmelden voor een of meerdere sessies kan via: https://heijmans-reflect.nl/