Grid Pattern

Awards

STEMPAGINA [de stemmen zijn gesloten]>>

PROVADA –  Inspiratie Awards 2024

Uitreiking Awards: donderdag 13 juni 15.00 uur

bokaal provada awardWe hebben helden nodig die systemen doorbreken, die mensen en organisaties activeren om samen impact te maken. Positieve impact op de gebouwde omgeving. De tijd van praten is echt voorbij. We moeten samen in actie komen.  
 
Wie zet zich onvermoeibaar in voor meer duurzaamheid in onze sector en welk project is gerealiseerd waar we een voorbeeld aan kunnen nemen? 

Inspiratie Hero Award 2024

De Inspiratie Award beloont de impact die een individu kan hebben op de duurzaamheidsagenda in zijn of haar werkomgeving door anderen te inspireren en keuzes te maken waarbij duurzaamheid en de 1,5 graad samenleving de belangrijkste factoren en drijfveren zijn. 

Deze prijs is voor een persoon die ‘above and beyond' is gegaan in het bewerkstelligen van duurzame verandering binnen zijn of haar organisatie of binnen ons werkveld. 
 

Op donderdag 13 juni (15.00 uur) reiken we de hero awards uit.

Inspiratie Project award 2024

Duurzaamheid zit niet in een silo, je kunt dit niet los zien van economische en maatschappelijke uitdagingen. Om een betere en veerkrachtigere toekomst voor de planeet en voor onszelf te creëren, moeten we verder kijken dan alleen duurzaamheid bij projecten in de gebouwde omgeving. Deze projecten kijken ook naar diversiteit, gelijkheid, toegankelijkheid en verbondenheid met de omgeving en zorgen voor een integraal langetermijnplan voor hun project.

 

 

Schermafbeelding 2023 12 05 om 08.51.04 Schermafbeelding 2023 12 05 om 08.51.19


De jury bestaat uit: 

  • Fleur Spijker (wethouder gemeente Leiden) 
  • Dirk Dekker (directeur Being) 
  • Guido Braam (Powered by Meaning) 
  • Suze Gehem (De Groene Grachten & Rooftop Revolution) 
  • Norbert Schotte (Gideons)  
  • Sebastian Monteban (winnaar 2023) 
  • Frederike Lengers (PROVADA) 

Presentatie: Frits Sissing 
Uitreiking wisselbokaal: Peter Schreuter, directeur PROVADA