Grid Pattern

Over PROVADA

PROVADA vastgoedbeurs

PROVADA is bekend van de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Met ruim 200 exposanten uit de vastgoedsector - van projectontwikkelaars, beleggers, bouwers, architecten tot aan financiers, adviseurs, makelaars en woningcorporaties – en meer dan 70 gemeenten, provincies en het Rijk is de publieke sector goed vertegenwoordigd op deze vastgoedbeurs waar de publiek-private verbinding centraal staat in de programmering.  

Elk jaar in juni is PROVADA terug te vinden in RAI Amsterdam voor een driedaagse beurs met een aantrekkelijk programma, fysieke stands en netwerkmogelijkheden. 

Benieuwd naar onze medewerkers? Bekijk hier team PROVADAVoor een sfeerimpressie bekijk het dagjournaal

key facts

Partnerovereenkomst met HomePlan

PROVADA is trotse partner van Homeplan en draagt met deze samenwerking bij aan betere huisvesting voor de allerarmsten. Als grootste vastgoedplatform van Nederland gaat PROVADA zich de komende jaren inzetten om nog meer (vastgoed)bedrijven aan Homeplan te verbinden. 

 

Vastgoedbranche & PROVADA

Raad van Advies

PROVADA heeft een Raad van Advies samengesteld met vertegenwoordigers uit de publieke en private sector. Deze groep voelt zich verbonden met PROVADA en is een klankbord voor de organisatie om de juiste thema’s te agenderen.

Bekijk hier ook de ambassadeurs van PROVADA