Grid Pattern

Over PROVADA

PROVADA vastgoedbeurs

PROVADA is bekend van de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Met ruim 200 exposanten uit de vastgoedsector - van projectontwikkelaars, beleggers, bouwers, architecten tot aan financiers, adviseurs, makelaars en woningcorporaties – en meer dan 70 gemeenten, provincies en het Rijk is de publieke sector goed vertegenwoordigd op deze vastgoedbeurs waar de publiek-private verbinding centraal staat in de programmering.  

Elk jaar in juni is PROVADA terug te vinden in RAI Amsterdam voor een driedaagse beurs met een aantrekkelijk programma, fysieke stands en netwerkmogelijkheden. 

Benieuwd naar onze medewerkers? Bekijk hier team PROVADAVoor een sfeerimpressie bekijk de aftermovie

key facts 2023

Bekijk hier het bezoekersprofiel voor PROVADA 2023

 

PROVADA Inspiratie Awards

We hebben helden nodig die systemen doorbreken, die mensen en organisaties activeren om samen impact te maken. Positieve impact op de gebouwde omgeving. De tijd van praten is echt voorbij. We moeten samen in actie komen. We all can be heroes. Wie zet zich onvermoeibaar in voor meer duurzaamheid in onze sector en welk project is gerealiseerd waar we een voorbeeld aan kunnen nemen? PROVADA richtte de Inspiratie Awards op om deze mensen en projecten in de spotlight te zetten.  

Bekijk hier de Inspiratie Awards pagina

Partnerovereenkomst met HomePlan

PROVADA is trotse partner van Homeplan en draagt met deze samenwerking bij aan betere huisvesting voor de allerarmsten. Als grootste vastgoedplatform van Nederland gaat PROVADA zich de komende jaren inzetten om nog meer (vastgoed)bedrijven aan Homeplan te verbinden. 

 

Vastgoedbranche & PROVADA

Raad van Advies

PROVADA heeft een Raad van Advies samengesteld met vertegenwoordigers uit de publieke en private sector. Deze groep voelt zich verbonden met PROVADA en is een klankbord voor de organisatie om de juiste thema’s te agenderen.

Bekijk hier ook de ambassadeurs van PROVADA