Grid Pattern

Studentendag

Welkom bij PROVADA! Leuk dat je je hebt aangemeld voor de studentendag van PROVADA 2024! Mede namens de standhouders, willen we je vriendelijk verzoeken om kennis te nemen van onderstaande punten.

  1. Je mag uiteraard iedere standhouder bezoeken, ook als deze niet aan het studentenprogramma deelneemt, maar bezoek deze met maximaal vier personen tegelijk.
  2. Voorkom groepsvorming met medestudenten en ga niet ‘hangen’. 
  3. Geniet van de netwerkborrels, en drink met mate.
  4. Voor vragen over de beurs, het programma en de Studententours kun je terecht bij de Informatiebalie in de centrale hal.

Onderstaand vind je de plattegrond met de partijen die meedoen, en het programma van elke deelnemende standhouder.

Veel plezier!

 

PROVADA 2024 plattegrond beursvloer studenten plattegrond plaatje website v7

 

Hal 10

10-05 | JLL

Unlock Your Potential with JLL
Bezoek onze JLL stand tussen 14:00 en 16:00 uur en ontdek de mogelijkheden om jouw potentieel zo goed mogelijk te benutten. Tijdens korte en persoonlijke 1-op-1 interviews bieden wij je graag de gelegenheid om jouw LinkedIn-profiel te laten checken, waarbij we je waardevolle tips geven. Daarnaast bespreken we mogelijke interviewvragen, zodat je goed voorbereid de wereld van vastgoedvacatures betreedt. Ontdek bovendien hoe je AI kunt benutten om je voor te bereiden op een sollicitatiegesprek en om je vaardigheden in kaart te brengen. Kom langs en laat ons je helpen om het maximale uit jezelf te halen!

10-08 | bbn

Test je kennis bij bbn - studentenprogramma
Bij bbn adviseurs hebben we ambitie. We werken met elkaar aan een betere wereld. Dit doen we voor commerciële en maatschappelijke organisaties, waarbij we onze opdrachtgevers adviseren en ondersteunen op verschillende onderwerpen. Vaak bij gebiedsontwikkeling of planeconomie. Vaak bij bouwkosten en projectmanagement. Maar altijd met duurzaamheid in het achterhoofd. Tijdens de initiatieffase dagen we onze opdrachtgevers uit, in de ontwerpfase proberen we het ontwerpteam te motiveren om een extra stap te zetten en zelfs tijdens de uitvoering zoeken we naar kansen. En op de PROVADA? Daar testen we jullie kennis en ambitie! Kom langs op onze stand en speel via oudhollandse spellen mee aan een betere wereld: nu en in de toekomst. Nieuwsgierig? We zien je op stand 10-08.  

10-13 | Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Kom ontbijten en test je kennis over vastgoedfinanciering bij Mogelijk & win!
Voordat het studentenprogramma start en je de interessante bedrijven ontmoet, is er één belangrijke halte die je niet mag missen op de beursvloer: de stand van Mogelijk Vastgoedfinancieringen (10-13). Van 10.00 tot 11.00 uur staat er een compleet ontbijt voor je klaar terwijl je kunt luisteren naar de inspirerende presentatie van Jeroen van der Veer (van 10.00 tot 10.45 uur). Jeroen van der Veer is een vooraanstaande Nederlandse zakenman, vooral bekend als voormalig CEO van Shell, met een bewonderenswaardige staat van dienst in de energie-industrie en een focus op leiderschap, strategie en duurzaamheid. Ook kan je alvast kennismaken met ons team, we ontmoeten je graag! In de middag geven onze Mogelijk-collega’s twee keer een wervelende Kahoot-quiz op de stand, de eerste quiz begint om 13.00 uur en de tweede om 15.00 uur. Test je kennis over vastgoedfinanciering en maak kans op een dinercheque ter waarde van € 100,- én het Basisboek Vastgoedfinanciering. Bovendien begint om 16.30 uur de gezellige Mogelijk Mojito-borrel! Als je op zoek bent naar een leerzame stage of interessante traineeship, kom dan gerust langs bij onze stand om te ontdekken wat wij jou te bieden hebben. Onze youngprofessionals delen graag hun tips en tricks met je. Bij Mogelijk zijn we altijd op zoek naar talent!

10-14 | NVM

De NVM wil de bezoekende studenten graag op de NVM Business-stand verwelkomen om met hen in gesprek te gaan over het dynamische en veelzijdige vak van bedrijfsmakelaar en -taxateur. Een NVM Business makelaar-/taxateur vertelt de studenten over het brede speelveld waarbinnen je actief bent. Hierbij ben je als marktkenner en verbinder cruciaal bij het tot stand komen van taxaties en het begeleiden van vastgoedtransacties, zoals verhuringen en beleggingen in winkels, kantoren en bedrijfsruimten.

10-15 | MVGM Group

Ontdek jouw toekomst in vastgoed bij MVGM!
Wil je een carrière in Property Management, Bedrijfsmakelaardij of Taxaties? Als grootste vastgoeddienstverlener in Nederland biedt MVGM het allemaal! Benieuwd waar jij het beste tot je recht gaat komen? Kom dan tussen 12:00 - 16:00 langs bij onze stand (hal 10, stand 15) en doe de carrière quiz. Onder de deelnemers die de quiz invullen wordt aan het eind van de dag een IPad verloot.

Laat je inspireren en zet de eerste stap naar een mooie carrière in het vastgoed!

10-18 | ING Real Estate

Your life, your future, your bank(?)
Stel je voor, je hebt net je diploma ontvangen. Je hebt je eerste officiële baan en bent toe aan een eigen plek. Ga je een woning kopen of huren? Wat betekent je studieschuld voor je hypotheek? Benieuwd hoe het is om te werken bij ING Real Estate Finance (REF) of bij ING en hoeveel kansen er wel niet zijn? Bij ING REF hebben we alle antwoorden en nog veel meer. Kom naar onze stand op de Provada en ontdek waarom de vastgoedwereld misschien ook wel jouw wereld kan worden. En als kers op de taart: laat je professionele LinkedIn-foto schieten!

10-23 | Cushman & Wakefield

Be relentlessly better at C&W – doe mee aan de Vastgoedbingo en verhoog je kans!
We nodigen je van harte uit op de Cushman & Wakefield stand tijdens de Provoda studentendag. Onze jonge collega’s, die zelf net vanuit de schoolbanken zijn begonnen, staan klaar om je alles te vertellen over de carrièremogelijkheden bij Cushman & Wakefield en ons fantastische traineeship. Maak je klaar voor de Cushman & Wakefield Vastgoedbingo, waar de kansen sneller stijgen dan de huizenprijzen! Probeer je geluk en leer tegelijkertijd over de fascinerende wereld van vastgoed. Of je nu interesse hebt in taxeren, makelen of asset management, onze Vastgoedbingo biedt voor ieder wat wils. We kijken uit naar je komst!

10-24 | Savills

Gelijkheid, eerlijkheid en duurzaamheid dankzij een donut
Van oudsher is de vastgoedindustrie gericht op financieel rendement. De doelstelling van de Donuteconomie is voorzien in de behoefte van iedereen zonder de natuurlijke bronnen van de aarde aan te tasten. Op dit moment hebben we ons ideaal nog niet bereikt: Earth Overshoot Day valt ieder jaar eerder en er heerst nog steeds sociale ongelijkheid. De donuteconomie draait niet om economische groei, maar om het voldoen aan sociale voorwaarden binnen de grenzen van de planeet. Maar hoe vertaal je dit naar de vastgoedwereld? Deel jouw visie met Savills: is maatschappelijk rendement in het vastgoed even belangrijk als financieel rendement? En maak kans op een overheerlijke box Donuts!

10-25 | Rijksvastgoedbedrijf

Ontmoet het Rijksvastgoedbedrijf met de meest diverse vastgoedportefeuille van Nederland
Werken bij het Rijksvastgoedbedrijf (RVB), is werken voor Nederland. Met circa 2.900 experts vanuit allerlei disciplines werken we aan de meest diverse vastgoedportefeuille van het land. Van ministeries tot vliegvelden, gevangenissen en natuurgebieden.

Wil jij ons beter leren kennen of jouw carrièrekansen verder onderzoeken? Kom dan langs voor een interactieve workshop van ons Jong RVB netwerk, doe mee met de ZuiderC casus, stel al je vragen over het Rijksvastgoedtraineeship aan een trainee of laat de gehele middag je cv of LinkedIn checken door een recruiter. We maken graag met jou kennis!

10-29B | VanWonen

Speciale tickets | Speeddaten bij VanWonen
Praat mee over DE TOEKOMST VANWONEN: kom op donderdag 13 juni tussen 12:00 en 16:00 uur speeddaten met ervaren vastgoedexperts. Laat jij je CV achter én volg je ons LinkedIn? Dan maak jij kans op één van de speciale tickets waarmee je samen met onze experts een rondleiding krijgt in een gebiedsontwikkeling naar keuze. Denk aan het bruisende Ebbingekwartier in Groningen, het klimaatadaptieve Kraanbolwerk in Zwolle óf het duurzame winkel- en stadscentrum van Nijmegen Noord: Hart van de Waalsprong.

Kom naar de VanWonen-stand 10-29B, en ga op speeddate met onze Projectontwikkelaar, Ontwikkelingsmanager, Verkoopmanager en Duurzaamheidsmanager.

We ontmoeten je graag! Meer informatie: www.vanwonen.com/studentendag

10-31 | Dynamis

Hé You!

Ja jij daar met die ‘winner’ mentaliteit en die droom om het helemaal te maken in vastgoed! Ik zag je al lopen in je smart outfit en zou graag eens een date met je willen hebben om te zien of we bij elkaar passen.
Ik ben een Young Professional die carrière maakt bij het grootste Nederlandse vastgoedcollectief. Nog niet zo lang geleden stond ik waar jij nu staat en vond ik mijn grote liefde bij Dynamis. Durf je het aan om met mij op date te gaan?

Neem je beste verhaal mee en misschien zijn wij wel ‘de ware’ voor je!

Het daten zal tussen de 5-10 minuten duren, dus loop gerust ergens bij ons de stand op!

Wil je gegarandeerd een date met ons, schrijf je dan in via deze link: https://mijn.dynamis.nl/event/dynamis-speeddaten/

 

Hal 11

11-02 | VanWijnen

Bouw je burger bij Van Wijnen en kom erachter welk vakgebied bij jou past!

Van Wijnen is een ontwikkelaar, ingenieursbureau, bouwbedrijf en vastgoedbeheerder.
Met 27 vestigingen zitten wij door het gehele land. Zo zijn we lokaal altijd dichtbij en centraal verbonden. Onze missie is ‘Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven’.

Op de Provada gaan we ook bouwen. Dit keer kan je bij ons je eigen burger bouwen. En door die burger te bouwen, kom je erachter welk vakgebied er bij jou past.

Honger gekregen? Kom dan zeker langs!

11-06 | Patrizia

PATRIZIA a Leading partner in Global Real Estate
PROVADA 2024 studentendag Patrizia
Met onze beleggingen in vastgoed en infrastructuur ter waarde van meer dan 57 miljard euro, bieden wij onze institutionele en particuliere klanten een breed scala aan beleggingsmogelijkheden die zorgen voor duurzame groei op de lange termijn. We zijn momenteel actief in 28 kantoren wereldwijd, waarvan 19 in Europa.

Weet jij hoe wij meer betaalbare woningen kunnen realiseren en daarmee het huidige woontekort op kunnen lossen?

Hoe kan de toenemende vraag naar Logistiek hand in hand gaan met het woningtekort?

Kom langs op onze stand en ga hierover in gesprek met 1 van onze vastgoedprofessionals!

11-08 | Aareon

Ontdek de toekomst: Tech trends in de vastgoedwereld!
Stap binnen in de toekomst van vastgoedtechnologie! Wil je meer weten over de nieuwste ontwikkelingen die de vastgoedsector transformeren? Kom dan langs voor een boeiend gesprek met Roderick Kroeze, COO van Aareon Property to Market. Ontdek hoe technologie zoals AI en IoT de manier waarop we vastgoed waarnemen, beheren en verhandelen, revolutioneert. Grijp deze kans om inzichten te krijgen en je horizon te verbreden over de technologische mogelijkheden die de vastgoedmarkt vormgeven. Wees klaar voor een boeiende discussie die je niet mag missen op Provada!

Ben je geïnteresseerd in een carrière in de vastgoedsector en wil je meer weten over de diverse mogelijkheden en groeipaden? Kom langs en praat tijdens de Provada met Juliette Westerdijk, onze Corporate recruiter! Ontdek hoe Aareon investeert in talentontwikkeling en hoe jij kunt bijdragen aan onze missie om de vastgoedwereld te transformeren. Van stageplaatsen tot fulltime functies, we bieden kansen voor diverse achtergronden en vaardigheden.

11-09 | BrabantStad

Pubquiz! Durven, doen of de waarheid? 
Studenten opgelet! Donderdag kun je de PROVADA gezellig afsluiten met de BrabantStad pubquiz onder het genot van een drankje en bitterballen.  Zorg dat je donderdagmiddag rond 16.00 uur op stand 11.09 bent. Wat weet jij over de ontwikkelingen en vastgoedopgaves van de 7 BrabantStad steden: Breda, Eindhoven, Helmond, ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Oss en Roosendaal? Durf jij mee te doen?  Aansluitend om 16:30 is onze Brabantborrel.  

11-13 | OMRT

Ben je geïnteresseerd in innovatieve technologie en architectuur? Ontdek OMRT's geavanceerde technologie die parametrisch ontwerpen toepast om eindeloze bouwontwerpen te genereren, met inachtneming van randvoorwaarden zoals het bestemmingsplan en de bouwenvelop. Onze technologie evalueert elk ontwerp integraal op esthetische, stedenbouwfysische, financiële en bouwfysische impact. Dit resulteert in doordachte ontwerpkeuzes en voorkomt extra werk door correcties achteraf. Kom naar onze stand om te zien hoe we de toekomst van bouwontwerpen transformeren en hoe jij hierbij een rol kunt spelen!

11-15 | Sweco

Hej, denk circulair mee met Sweco!
Ontdek de toekomst van duurzaam bouwen met Sweco! Kom langs voor een Fika (Zweeds voor koffiemomentje) en doe mee aan onze mini-case om je creativiteit te ontketenen en circulariteit in de bouwsector te herdefiniëren. Werk samen om baanbrekende ideeën te ontwikkelen die het gebruik van materialen verminderen en hergebruik bevorderen. Bij Sweco zetten we jouw innovaties in de schijnwerpers en dragen we samen bij aan een duurzame wereld. Laat zien wat je kunt en maak een impact met jouw visie op circulair bouwen. Sluit je aan bij onze uitdaging!

11-16 | MRP

Let’s Meet MRP
MRP een ondernemende ontwikkelaar en investeerder in vastgoed, met toonaangevende projecten en een vernieuwende visie op vastgoed. Wij zijn gestart in 2013 en zijn een snelgroeiend en dynamisch bedrijf met als fundament een familiebedrijf met ruim 100 jaar vastgoedervaring. Wij onderscheiden ons onder meer door het aangaan van complexe projecten in grootschalige stedelijke gebiedsontwikkelingen waarbij expertise en innoverend ondernemerschap van belang zijn. Wij ontwikkelen buurten en leefomgevingen tot toekomstbestendige steden. Wil je meer weten hoe we dit doen met een bevlogen en energiek team? Kom dan bij ons langs op donderdag 13 juni in stand 16, hal 11!

www.mrpdevelopment.nl

11-19 | Zuid-Limburg+

Meet & Greet Zuid-Limburg
Geïnteresseerd in het werken of een traineeship bij een van 16 Zuid-Limburgse gemeenten? Of wil je jouw professionele netwerk uitbreiden?  Wil je meer weten over het werken voor een overheid? Kom dan langs bij onze Zuid-Limburg+ stand en grijp je kans om de gemeenten in de mooiste provincie van Nederland te ontdekken. Samen maken we Nederland groter!

Denk mee over de toekomst van Zuid-Limburg

Op de Zuid-Limburg+ stand kun je meedenken over de toekomst van de regio. We zijn op weg naar een grensoverstijgende 30-minuten regio, in een internationale context en met het Belgische en Duitse achterland op een steenworp afstand. Hoe versterken we de economische, ruimtelijke en sociale kwaliteit van de regio? Welke verbindingen en welke samenwerkingen zijn relevant? Aan de hand van stellingen en vragen gaat Maurer United Architects uit Maastricht in gesprek met studenten. Lever je waardevolle input!

gemeente Beek, gemeente Beekdaelen, gemeente Brunssum, gemeente Eijsden-Margraten, gemeente Gulpen-Wittem, gemeente Heerlen, gemeente Kerkrade, gemeente Landgraaf, gemeente Maastricht, gemeente Meerssen, gemeente Simpelveld, gemeente Sittard-Geleen, gemeente Stein, gemeente Vaals, gemeente Valkenburg aan de Geul, gemeente voerendaal en stadsregio Parkstad Limburg

1556

11-27 | Handelsbanken

Op zoek naar een plek waar je alle ruimte krijgt?
Handelsbanken is met haar Zweedse karakter en gedecentralseerde werkwijze een unieke
organisatie in Nederlandse bankenwereld. Zo nemen onze kantoren lokaal, dicht bij de klant,
de meeste beslissingen zelf. En krijg je als medewerker veel verantwoordelijkheid en vertrouwen.
Bij ons staat klanttevredenheid, de langetermijnrelatie met klanten, servicekwaliteit en persoonlijk contact voorop.
Ben je benieuwd hoe een dag van een accountmanager of trainee er uit ziet bij Handelsbanken? Of wil je weten welke mogelijkheden we bieden voor (afstudeer) stages, meeloopdagen en traineeships? Kom voor al je vragen, of gewoon een kopje koffie, langs bij onze stand 11.27.

11-31 | BAM Wonen

Ontdek duurzame houtbouw bij BAM Wonen!
Stap binnen bij BAM Wonen op de Studentendag en duik in een wereld vol mogelijkheden. Geniet van heerlijke koffie, een smakelijke lunch en leer meer over de invloed van biodiversiteit met ons interactieve spel. Onze campusrecruiter staat de hele dag klaar om je alles te vertellen over stages tot traineeships. Of je nu een technische, bedrijfskundige of andere specialisatie hebt, bij BAM Wonen vind je projecten in elke bouwfase en experts in elk vakgebied. Verken de toekomst van duurzame en betaalbare houtbouw uit onze fabriek, ontdek bouwtechnologieën zoals AR, 3D-printen en drones, en maak kennis met ons innovatieve woningconcept Flow. Bezoek ons in hal 11, stand 31, en laat je inspireren voor je carrière!


Hal 12

12-01 | Metropoolregio Amsterdam

Samen verkennen: Hoe kunnen we Inclusief verdichten

Amsterdam kiest ervoor om binnen de bestaande grenzen te verdichten en met de ontwikkelstrategie 2035 zijn hiervoor de eerste buurten aangewezen.

Tegelijkertijd zien we dat verdichten ook belangen en mogelijkheden van bestaande bewoners en ondernemers raakt. Hoe kunnen we enerzijds verdichten en anderzijds zorgen dat iedereen mee kan blijven doen, in zijn of haar buurt? Dit verkennen we graag met jullie. In een inloopsetting met een broodje, kan iedereen ideeën aandragen en hierover met elkaar in gesprek.

12-07 | Vesteda

Speeddaten met Vesteda professionals 12.15-16.00
Ben jij op zoek naar de eerste of volgende stap in je carrière? En ben je benieuwd of Vesteda jouw werkgever wordt? Kom langs op onze stand voor de beste koffie en wat lekkers en laat je inspireren door onze professionals. Denk hierbij aan sollicitatie tips & tricks vanuit HR, de laatste ontwikkelingen vanuit team Acquisitie en Operations. Op zoek naar een stageplek? Onze oud stagiaires vertellen graag hoe het is om bij Vesteda stage te lopen! En als je er toch bent; laat dan ook gelijk een mooie foto maken voor op je LinkedIn en CV.

 Ben je niet zo’n koffieliefhebber? Kom dan vanaf 16.00 uur voor een lekkere cocktail!

12-20 | Colliers

Speel je weg naar de carrièremogelijkheden bij Colliers.
Kom langs op onze stand in hal 12, nummer hal 20 en maak kennis met onze experts. Stel al je vragen en ontdek waar jouw interesse ligt. Neem daarnaast deel aan onze boeiende digitale Colliers-quiz en maak kans op diverse prijzen, waaronder een inhousedag bij ons op kantoor.

Leer meer over de mogelijkheden die we bieden voor jouw carrière in de vastgoedsector. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je meer te vertellen over wat Colliers te bieden heeft!

12-26 | Heijmans

Stap binnen in de wereld van Heijmans op de Provada!
Ontdek hoe wij gezonde, bruisende en sociale leefomgevingen creëren die de toekomst omarmen. Of het nu binnenstedelijk of buiten stedelijk is, onze aanpak voor gebiedsontwikkelingen is altijd op maat en integraal. Samen met onze collega's van Woningbouw, Utiliteit en Infra, en in nauwe samenwerking met stakeholders, legt Heijmans Vastgoed de puzzel. Altijd met oog voor de plek en met onze voelsprieten stevig in de lokale samenleving.

Kom langs en laat je inspireren. Speel het Heijmans escape spel en leer meer over de mogelijkheden van een traineeship of stage bij onze organisatie.

12-27 | Mosaic World

Wij nodigen je van harte uit om op donderdag 13 juni onze stand te bezoeken, een draai te geven aan het rad en mooie prijzen te winnen! Maak bijvoorbeeld kans op een 1-op-1 gesprek met onze Recruiter, die je waardevolle tips kan geven voor een sterke motivatiebrief of een grondige CV-check. Daarnaast kun je ook een gloednieuwe JBL Box winnen.

Bezoek onze stand, ga met ons in gesprek en ontdek hoe wij samen met jou werken aan een duurzame en betrokken toekomst.

We kijken ernaar uit je daar te zien!

12-31 | Stadkwadraat

Leren, samenwerken en kennis ontwikkelen om onze opdrachtgevers optimaal te adviseren; dat is wat we doen. In een uitdagende werkomgeving, met de dynamiek van teams, opdrachtgevers en samenwerkingspartners. We leveren niet alleen onderbouwingen voor investeringsbeslissingen van gemeenten, corporaties en ontwikkelaars, maar ook voor nieuwe coöperaties en collectieven. We brengen financieel fundament in gebiedsontwikkeling. We zijn de financieel manager, maar ook degene die meehelpt na te denken over nieuwe concepten, andere oplossingen en strategieën en dan vooral hoe deze financieel haalbaar te maken.

Denk jij te weten hoe de financiën van gebiedsontwikkeling in elkaar steken, of wil je een gok wagen? Doe mee aan de quiz op onze stand en maak kans op een toffe prijs!

12-34 | Lidl

Ben jij Starter of Young-Professional en wil jij meer weten over werken bij Lidl? Dan nodigen wij jou van harte uit om kennis te komen maken met Lidl Bouw & Vastgoed! Wij vertellen jou graag meer over onze acquisitie, nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten. Tevens kun jij kennismaken met Jong Lidl; netwerk voor en door jonge Lidl-collega’s. 

Wij zien jou graag op donderdag 15 juni tussen 10.00 – 13.00 uur bij onze High-Tea. Er staan heerlijke hartige en zoete hapjes voor je klaar. 

Om de Provada goed af te sluiten is er vanaf 14.00 uur een High Wine. Naast Jong Lidl zal hier ook een recruiter aanwezig zijn voor eventuele vragen.

 Graag tot dan!

12-41 | RYSE

RYSE draait door!
Denk jij de vastgoedwereld goed te kennen? Hoe het daadwerkelijk gesteld is met jouw kennis testen wij op onze stand. Twee groepen strijden tegen elkaar door vragen te beantwoorden over actualiteiten binnen de vastgoedmarkt. Daarbij vertellen wij hoe RYSE dagelijks werkt in deze dynamische wereld. Heeft jouw groep het antwoord goed? Geef dan een swing aan het RYSE draait door-rad! Jullie spelen voor mooie prijzen en ontvangen natuurlijk een uitnodiging voor onze gezellige borrel aan het eind van de middag (stand 12.41). Tijdens deze borrel kun je netwerken en kom je meer te weten over hoe Young Talents zich bij RYSE ontwikkelen tot ware professionals in de vastgoedmarkt.

Klaar om jouw passie voor vastgoed te laten zien en die wereld nóg beter te leren kennen? We ontvangen jullie heel graag op onze stand, tot dan!

12-42 | Altera

Who’s Who game bij Altera
Bij de Who's Who van Altera dagen we studenten uit om de collega’s van Altera beter te leren kennen en de waarde van connecties te begrijpen. Door gerichte vragen te stellen tijdens korte speeddates, proberen ze de functies van collega's te raden. Bonusvragen leveren letters op die samen een woord vormen. Elke speeddate duurt 5 minuten en daarna volgt een switch. Het doel is snel de organisatie te leren kennen en connecties te leggen. Studenten ontdekken de verschillende rollen binnen een vastgoedbelegger en de dagelijkse bezigheden van collega's.

12-43 | Dura Vermeer

Hoe versterk je de samenleving in bestaande wijken? Wat is een oplossing voor de woon- en verduurzamingsopgave? Dat vertellen we je graag aan de hand van onderstaande masterclasses:

13:00 – 13:30 uur
Hoe versterk je de samenleving in bestaande wijken?
Hoe waarborg je sociale kwaliteit wanneer snelheid en betaalbaarheid leidend zijn in verduurzamingsopgaven? Door te werken met en ruimtelijk én een maatschappelijk afwegingskader onderzoeken we dit.

 14:00 – 14:30 uur
Conceptuele woningbouw: een oplossing voor de woon- en verduurzamingsopgave. Ontdek hoe woningconcepten voor nieuwbouw, vernieuwbouw en optoppen bijdragen aan het betaalbare huur- en koopsegment en maak kennis met het optopconcept Blokje Op."

12-44 | Antea Group

Denk met ons mee over de leefomgeving van de toekomst!
Antea Group begon meer dan zeventig jaar geleden als een tweemansbedrijf in Friesland. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot het thuis van 1500 trotse ingenieurs en adviseurs met 7 vestigingen in Nederland.

Met passie zorgen wij ervoor dat Nederland elke dag een stukje duurzamer, veiliger en mooier wordt. Om samen op koers te blijven, werken we op basis van vier kernwaarden: ondernemend, mensgericht, ontwikkeling en karakter. We zoeken natuurlijk collega’s die hierbij passen en samen met ons willen werken aan onze missie; Nederland elke dag een stukje mooier maken! Kom langs, denk mee en win een overnachting in een boomhut!

12-48 | bpd

Op donderdag 13 juni tussen 12.00 en 14.00 uur nodigen wij studenten uit voor de BPD-Studentenlunch en de BPD-Brainstorm Blitz, waar we graag meer vertellen over onze organisatie, de woningbouwopgave waar we voor staan en hoe we met zo’n 400 collega’s in heel Nederland aan deze uitdaging werken.

Wat kun je verwachten?

Interactieve BPD-Brainstorm Blitz:
Test je kennis in een interactieve BPD-Brainstorm Blitz: de trends van gebiedsontwikkeling en de uitdagingen die er zijn om van idee tot realisatie te komen. Samen met ervaren BPD-medewerkers Tjakko Smit (projectdirecteur), Niraj Sewraj (ontwikkelingsmanager), Jan Werkman (directeur Verkoop & Gebiedsmarketing) en Carina Hak (gebiedsontwikkelaar) dagen we je uit om hierover in discussie te gaan.

Onze missie en visie:
BPD zorgt voor een betaalbaar thuis voor iedereen en koppelt dit aan de grote opgaven rondom natuur en klimaat. 

Om iedereen van een betaalbaar thuis te voorzien, is een integrale benadering van meerdere urgente ruimtelijke opgaven nodig. Ook moeten we op grotere schaal ontwikkelen: op gebiedsniveau in plaats van op projectniveau. Juist dan kunnen we maatschappelijke impact maken op het vlak van betaalbaar wonen, landschappelijke kwaliteit en duurzame transities. Zo dragen we actief bij aan het toegankelijk maken van de woningmarkt voor iedereen, met woningen die passen bij ieders budget.

 

12-51 | JAJO

Maak kans op een middag meelopen met de CEO van JAJO!
JAJO is een groep bouwgerelateerde bedrijven die het nieuwe fundament legt in een veranderende wereld. Wij ontwikkelen, bouwen, onderhouden, herstellen en oogsten. Onze missie is samen de cirkel sluiten. JAJO behoort tot de top 15 van bouwbedrijven in Nederland en werkt internationaal met dochterondernemingen in de Caribbean en Polen. Wij zijn een financieel gezonde organisatie, bestaan uit 33 zelfstandige bedrijven en hebben ruim 1.100 medewerkers in dienst.

Doe in onze stand (hal 12, stand 51) mee aan de pubquiz voor studenten en maak kans op leuke prijzen zoals een middag meelopen met onze CEO, een dag meekijken met een collega naar keuze of een spotify gift card.

Houd onze website en socials in de gaten voor meer informatie.

12-64 | Plegt-Vos

Wij zijn Plegt-Vos, wie ben jij?
Plegt-Vos is de hotspot voor de studenten op de PROVADA! We zijn een landelijke bouwonderneming met vestigingen in Utrecht, Hengelo, Assen, Almelo, Langeveen en Rotterdam. We ontwikkelen, bouwen en onderhouden woningen en appartementen. Het tekort aan woningen in Nederland vraagt om een snelle, betaalbare en duurzame aanpak. Met onze Slimme Huizenfabriek spelen we hierop in. Hier produceren we jaarlijkse duizenden woningen en woningcomponenten. Meer weten? Welkom op onze stand! Maak kennis met onze collega’s en HR-Recruiters/Adviseurs, want zij zijn benieuwd wie jij bent. Op onze stand kun je een professionele foto laten maken en er is een gave winactie, een lunch en einde middag een borrel. Tot dan!