Grid Pattern

Locatie & bereikbaarheid PROVADA 2024

RAI Amsterdam (locatie beurs)
Europaplein 24
1078 GZ  AMSTERDAM
Holland Complex, Entree C (hal 10, 11 en 12)


We kijken ernaar uit iedereen weer te mogen verwelkomen tijdens PROVADA 2024. Het belooft een drukke editie te worden en ook door andere events in de RAI zullen de RAI parkeergarages dit jaar snel vol zitten. Gezien de verwachte drukte is de online voor-verkoop van de RAI-parkeergarages uitgezet. We adviseren je dan ook om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Kom je toch met de auto, maak dan gebruik van de parkeermogelijkheid bij WFC Amsterdam (World Fashion Centre, Westas A10) en maak vanaf daar gebruik van de deelfietsen van Mobian of de shuttle service van RAI Amsterdam. Meer informatie vind je hieronder.  
 
Per metro, tram of bus  
Vanaf station Amsterdam Centraal met metrolijn 52 richting Zuid (halte Europaplein) of met tram 4 naar RAI Amsterdam (halte Europaplein). 
Vanaf station Amstel bereik je de RAI met metro 51 (station Amsterdam RAI) of bus 62 (halte Europaplein) en 65 (halte Scheldeplein). 
Metro 50 (station Amsterdam RAI) rijdt tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein. 
 
Per auto 
We herhalen het nog even: de capaciteit bij de RAI parkeergarages is in 2024 beperkt, mede door een aantal andere evenementen die plaatsvinden op dezelfde data als PROVADA. De online voor-verkoop van de RAI-parkeergarages is daarom uitgezet. Vooral de dinsdag en woensdag worden erg druk. De kans is groot dat je vanaf de RAI wordt doorverwezen naar andere parkeerterreinen.
 
Maak gebruik van de parkeergarage van WFC Amsterdam om vanaf daar met een deelfiets van Mobian of de pendeldienst van/naar de RAI te reizen. Deze service wordt mogelijk gemaakt door MRP (eigenaar WFC Amsterdam), RAI Amsterdam, Mobian en PROVADA.
  
Parkeren RAI Folder 03 banner nieuwsbrief 1200x250 
Voordelen parkeren WFC Amsterdam – Westas A10 
- 388 dedicated parkeerplaatsen voor PROVADA bezoekers 
- Voordelig parkeren (vanaf 17,50 per dag tov 33,- bij de RAI)
- Gratis met de shuttle service van/naar RAI (tussen 07:00-21:00 uur)  
- Of gratis gebruikmaken van de deelfietsen van Mobian 
- Of het OV vanaf station Lelylaan met Metrolijn 51 binnen 10 minuten van/naar de RAI  
 
Reserveer hier alvast je parkeerplaats (incl. last mile oplossing) bij WFC Amsterdam tijdens PROVADA.
Mocht de parkeergarage bij het WFC vol raken, dan kun je terecht bij de Arena. Wil je toch proberen je auto bij de RAI te parkeren? Vanaf afslag 9 aan de ringweg A10 is de route naar de parkeergarages aangegeven. Nogmaals: de parkeergarages zullen 's ochtends al snel vol zitten. De kans is aanwezig dat je wordt doorgestuurd naar andere parkeerterreinen (Arena, Apcoa).

 
Dineren en overnachten
Er zijn talloze gezellige horecagelegenheden nabij de RAI Amsterdam. Hieronder geven wij een aantal suggesties. Reserveer tijdig!

RAI Amsterdam Hotel Service

Hotel, fietshuur of restaurant nodig tijdens uw bezoek aan de PROVADA? Maak gebruik van de RAI Amsterdam Hotel Service. Met hun enorme ervaring en kennis bespaar je tijd en geld en heb je geen stress.

De eenvoudigste manier om accommodatie te boeken in Amsterdam is via het online reserveringssysteem. Je kunt sorteren op locatie of hotelklasse en een plattegrond toont je waar het hotel is gelegen ten opzichte van de RAI Amsterdam. Je vindt natuurlijk ook aanvullende gegevens van elk hotel, bijvoorbeeld de hotelfaciliteiten, prijzen en foto's.

Geen tijd om zelf te zoeken naar excellente, betaalbare accommodatie? Neem contact op via onderstaande gegevens en je krijgt een aanbod naar wens en tegen de beste prijzen.

Europaplein
1078 GZ Amsterdam
Postbus 77777
1070 MS Amsterdam
T 020 549 19 27
F 020 549 19 46
Hotelservices@rai.nl

Amsterdam

Voor meer informatie over de stad Amsterdam en uitgaan in Amsterdam verwijzen wij je naar de onderstaande links.