Grid Pattern

Locatie vastgoedbeurs PROVADA

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ  AMSTERDAM
Holland Complex, Entree C (hal 10, 11 en 12)


Per metro, tram of bus 

Vanaf station Amsterdam Centraal met metrolijn 52 richting Zuid (halte Europaplein) of met tram 4 naar RAI Amsterdam (halte Europaplein)

Vanaf station Amstel bereik je de RAI met metro 51 (station Amsterdam RAI) of bus 62 (halte Europaplein) en 65 (halte Scheldeplein).
Metro 50 (station Amsterdam RAI) rijdt tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein.

Per auto (let op: capaciteit bij RAI parkeergarages is schaars)

Wil je toch proberen je auto bij de RAI te parkeren? Vanaf afslag 9 aan de ringweg A10 is de route naar de parkeergarages aangegeven. Nogmaals; de parkeercapaciteit zal hier beperkt zijn. Beter maak je gebruik van de extra Q-park parkeergarages op de Zuidas en gebruik vanaf daar de pendeldienst of de Amaze Mobility app om van/naar de RAI te reizen. 

Bezoekers van de RAI parkeergarages betalen € 4,50 per uur voor het parkeren, met een maximum van € 26 per dag. Daarnaast kunnen bezoekers vooraf online een dagkaart van € 21 per dag kopen. Bestel hier een parkeerkaart.

Amaze Mobility

Amaze cmsGelukkig rijden steeds meer mensen elektrisch en rijden veel vervoerders met schonere vrachtwagens. Maar het kan altijd beter. Daarom vragen wij bezoekers en standmedewerkers om op 13, 14 en 15 juni op een duurzame manier van en naar de RAI te reizen. Samen met de Amaze Mobility App maken we het mogelijk om gebruik te maken van het OV, deelfietsen en deelscooters waarbij je van ons een reistegoed van 8,- ontvangt. Dit kan met de kortingscode “PROVADA2023”. De Metrohalte RAI ligt voor de deur en Station RAI op 5 minuten lopen.

Check deze pagina voor actuele informatie over de bereikbaarheid van de RAI, reserveringen en de Amaze Mobility App. 


Dineren en overnachten

Eten nabij RAI Amsterdam

Er zijn talloze gezellige horecagelegenheden nabij de RAI Amsterdam. Hieronder geven wij een aantal suggesties. Reserveer tijdig!

RAI Amsterdam Hotel Service

Hotel, fietshuur of restaurant nodig tijdens uw bezoek aan de PROVADA? Maak gebruik van de RAI Amsterdam Hotel Service. Met hun enorme ervaring en kennis bespaar je tijd en geld en heb je geen stress.

De eenvoudigste manier om accommodatie te boeken in Amsterdam is via het online reserveringssysteem. Je kunt sorteren op locatie of hotelklasse en een plattegrond toont je waar het hotel is gelegen ten opzichte van de RAI Amsterdam. Je vindt natuurlijk ook aanvullende gegevens van elk hotel, bijvoorbeeld de hotelfaciliteiten, prijzen en foto's.

Geen tijd om zelf te zoeken naar excellente, betaalbare accommodatie? Neem contact op via onderstaande gegevens en je krijgt een aanbod naar wens en tegen de beste prijzen.

Europaplein
1078 GZ Amsterdam
Postbus 77777
1070 MS Amsterdam
T 020 549 19 27
F 020 549 19 46
Hotelservices@rai.nl

Amsterdam

Voor meer informatie over de stad Amsterdam en uitgaan in Amsterdam verwijzen wij je naar de onderstaande links.