Grid Pattern

Locatie vastgoedbeurs PROVADA

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ  AMSTERDAM
Holland Complex, Entree C (hal 10, 11 en 12)

Bereikbaarheid en Parkeren RAI

Dit jaar zal het parkeren in de RAI een flinke uitdaging worden. Naast PROVADA zijn er ook andere events die het aantal beschikbare parkeerplaatsen verder beperken. Gelukkig hebben we mooie alternatieven bedacht i.s.m. Q-Park en Amaze. Q-Park heeft ruim 800 parkeerplaatsen gereserveerd voor PROVADA bezoekers in parkings op de Zuidas. Om hier gebruik van te kunnen maken moet je vooraf een plek reserveren.

Vanaf deze parkings verzorgt PROVADA een gratis pendeldienst van-en-naar de RAI of je kunt gebruikmaken van de mobiliteitsoplossing van Amaze waarmee je een deelscooter, -fiets of de metro van-en-naar de RAI kunt pakken. Maak je gebruik van Amaze, dan krijg je van ons €8,- reistegoed. Voldoende voor een retourtje met de scooter, fiets of OV. Wees goed voorbereid en check voor meer informatie deze pagina. 

Parkeren bij Q-Parks op de Zuidas
PROVADA heeft samen met Q-Park voor extra parkeerplekken op de Zuidas gezorgd. Via onderstaande link kun je een parkeerplek in een van de 4 extra parkeergarages reserveren. 

Hoe werkt dit? 
1. Reserveer een parkeerplek en vul je kenteken in>
2. Je ontvangt een bevestigingsmail>
3. Slagboom gaat bij aankomst open>
4. Pak een gratis pendelbus of maak gebruik van Amaze om van/naar PROVADA te reizen.

Reserveer hier jouw parkeerplaats bij Q-Park 

Gebruik OV, deelfietsen, deelscooters en taxi’s via Amaze of de PROVADA pendeldienst
Om PROVADA comfortabel te kunnen bezoeken en parkeerproblemen te vermijden vragen we je om op 14, 15 en 16 juni op een alternatieve manier gratis van en naar de RAI te reizen. Download nu de Amaze Mobility app en ontvang €8,- reistegoed van PROVADA met de vouchercode: PROVADA8EURO (let op; deze is enkel te activeren en gebruiken op 14, 15 en 16 juni 2022). Boek daarna meteen je reis met 100%OV, Check, Felyx, Donkey Republic of TCA. Hulp nodig bij het gebruik van de Amaze Mobility app en direct opstappen? Zoek ze dan op bij de mobiliteit hub voor hal 8 van de RAI Amsterdam. Hier kun je ook je deelscooter of -fiets parkeren. Je kunt ook gebruikmaken van de gratis pendeldienst die tussen de Zuidas en de RAI rijdt. 

Download de Amaze Mobility app
app store playstorePer metro, tram of bus 

Vanaf station Amsterdam Centraal met metrolijn 52 richting Zuid (halte Europaplein) of met tram 4 naar RAI Amsterdam (halte Europaplein)

Vanaf station Amstel bereik je de RAI met metro 51 (station Amsterdam RAI) of bus 62 (halte Europaplein) en 65 (halte Scheldeplein).
Metro 50 (station Amsterdam RAI) rijdt tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein.

Per auto (let op: capaciteit bij RAI parkeergarages is schaars)

Wil je toch proberen je auto bij de RAI te parkeren? Vanaf afslag 9 aan de ringweg A10 is de route naar de parkeergarages aangegeven. Nogmaals; de parkeercapaciteit zal hier beperkt zijn. Beter maak je gebruik van de extra Q-park parkeergarages op de Zuidas en gebruik vanaf daar de pendeldienst of de Amaze Mobility app om van/naar de RAI te reizen. Zie hierboven voor meer informatie. 

Bezoekers van de RAI parkeergarages betalen € 4,50 per uur voor het parkeren, met een maximum van € 26 per dag. Daarnaast kunnen bezoekers vooraf online een dagkaart van € 21 per dag kopen. Bestel hier een parkeerkaart.


Dineren en overnachten

Eten nabij RAI Amsterdam

Er zijn talloze gezellige horecagelegenheden nabij de RAI Amsterdam. Hieronder geven wij een aantal suggesties. Reserveer tijdig!

RAI Amsterdam Hotel Service

Hotel, fietshuur of restaurant nodig tijdens uw bezoek aan de PROVADA? Maak gebruik van de RAI Amsterdam Hotel Service. Met hun enorme ervaring en kennis bespaar je tijd en geld en heb je geen stress.

De eenvoudigste manier om accommodatie te boeken in Amsterdam is via het online reserveringssysteem. Je kunt sorteren op locatie of hotelklasse en een plattegrond toont je waar het hotel is gelegen ten opzichte van de RAI Amsterdam. Je vindt natuurlijk ook aanvullende gegevens van elk hotel, bijvoorbeeld de hotelfaciliteiten, prijzen en foto's.

Geen tijd om zelf te zoeken naar excellente, betaalbare accommodatie? Neem contact op via onderstaande gegevens en je krijgt een aanbod naar wens en tegen de beste prijzen.

Europaplein
1078 GZ Amsterdam
Postbus 77777
1070 MS Amsterdam
T 020 549 19 27
F 020 549 19 46
Hotelservices@rai.nl

Amsterdam

Voor meer informatie over de stad Amsterdam en uitgaan in Amsterdam verwijzen wij je naar de onderstaande links.