Grid Pattern

Locatie & bereikbaarheid PROVADA

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ  AMSTERDAM
Holland Complex, Entree C (hal 10, 11 en 12) 

Met de auto


Kom je met de auto, maak dan gebruik van de mogelijkheid om on-line een parkeerkaart te kopen voor één van de parkeerterreinen van de RAI. 

Wil je toch proberen je auto bij de RAI te parkeren? Vanaf afslag 9 aan de ringweg A10 is de route naar de parkeergarages aangegeven. Nogmaals; de parkeercapaciteit zal hier (zeer) beperkt zijn. De kans is aanwezig dat je wordt doorgestuurd naar de voorgenoemde externe parkeerterreinen. Kijk hieronder voor meer informatie over de bereikbaarheid van de RAI.


Per metro, tram of bus  

Vanaf station Amsterdam Centraal met metrolijn 52 richting Zuid (halte Europaplein) of met tram 4 naar RAI Amsterdam (halte Europaplein). 

Vanaf station Amstel bereik je de RAI met metro 51 (station Amsterdam RAI) of bus 62 (halte Europaplein) en 65 (halte Scheldeplein). 
Metro 50 (station Amsterdam RAI) rijdt tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein.


Dineren en overnachten

Eten nabij RAI Amsterdam

Er zijn talloze gezellige horecagelegenheden nabij de RAI Amsterdam. Hieronder geven wij een aantal suggesties. Reserveer tijdig!

RAI Amsterdam Hotel Service

Hotel, fietshuur of restaurant nodig tijdens uw bezoek aan de PROVADA? Maak gebruik van de RAI Amsterdam Hotel Service. Met hun enorme ervaring en kennis bespaar je tijd en geld en heb je geen stress.

De eenvoudigste manier om accommodatie te boeken in Amsterdam is via het online reserveringssysteem. Je kunt sorteren op locatie of hotelklasse en een plattegrond toont je waar het hotel is gelegen ten opzichte van de RAI Amsterdam. Je vindt natuurlijk ook aanvullende gegevens van elk hotel, bijvoorbeeld de hotelfaciliteiten, prijzen en foto's.

Geen tijd om zelf te zoeken naar excellente, betaalbare accommodatie? Neem contact op via onderstaande gegevens en je krijgt een aanbod naar wens en tegen de beste prijzen.

Europaplein
1078 GZ Amsterdam
Postbus 77777
1070 MS Amsterdam
T 020 549 19 27
F 020 549 19 46
Hotelservices@rai.nl

Amsterdam

Voor meer informatie over de stad Amsterdam en uitgaan in Amsterdam verwijzen wij je naar de onderstaande links.