Grid Pattern

Media van PROVADA - Foto's, Video's, Podcasts en Partners

Welkom op de mediapagina van PROVADA! Hier vind je een overzicht van onze nieuwste foto's, video's, podcasts en informatie over onze mediapartners. Bekijk gratis ons rijke media-aanbod en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de bouw- en vastgoedsector.

Foto's PROVADA 2024

Bekijk hier de foto's van PROVADA 2024 een exclusief inzicht in de 20e editie van de beurs. Ontdek de innovatie en netwerkmogelijkheden die PROVADA te bieden heeft met dit jaar voor het eerst het Volkshuisvestingsplein op de beurs. Voel je vrij om deze foto's te gebruiken, zolang je de bron vermeldt.

 

Aftermovie PROVADA 2024

Bekijk hier de Aftermovie van de 20e editie van PROVADA:

- YouTube


Foto's Talent Kitchen 2024

Geniet van de foto's van de maarteditie van Talent Kitchen 2024 Deze beelden geven je een kijkje in de bruisende en creatieve sfeer van dit geweldige evenement.

 

Podcast Studio Circulair 

In de PROVADA Podcast - Studio Circulair - gaan we in gesprek met verschillende gasten over circulair ondernemen. Ontdek de nieuwste trends, inzichten en innovaties in de bouw- en vastgoedsector. Luister naar boeiende gesprekken en leer hoe we samen de transitie naar een duurzamere toekomst kunnen versnellen.

Luister hier naar Studio Circulair

Podcast Impacthelden 

Werner Schouten gaat tijdens PROVADA op zoek naar de Impacthelden voor de bouw en vastgoed. Binnenkort beschikbaar: afleveringen waarin we de verhalen delen van de mensen die het verschil maken in deze sector. Blijf op de hoogte!

Luister hier naar Impacthelden

 

Video's PROVADA 

PROVADA biedt een uitgebreide collectie video's. Bekijk aftermovies, exposantenpitches en andere interessante content. Laat je inspireren en krijg een levendig beeld van de activiteiten en mogelijkheden binnen de bouw- en vastgoedwereld.

Ga naar de video pagina

 

Beeldmateriaal

Logo's

PROVADA Algemeen:

PROVADA FUTURE:

- JPG   - JPG
- PNG  - PNG

 

Media & Mediapartners 

De productie, publicatie en distributie van media voor, tijdens en na PROVADA is voorbehouden aan de officiële mediapartners van PROVADA. Media omvat alle informatiedragers van gedrukte/digitale/online content zoals kranten, tijdschriften, video- en tv-producties en podcasts.

Aanmelden van media tbv bijeenkomsten op de stands

Als standhouder bent u verantwoordelijk voor het tijdig aanmelden van media (en media-activiteiten) ten behoeve van bijeenkomsten of activiteiten op de stand door middel van het sturen van een e-mail naar bijeenkomsten@provada.nl. Zonder goedkeuring van PROVADA is het niet toegestaan om (media)ondernemingen die niet (contractueel) deelnemen aan PROVADA hiervoor in te zetten. Dit kan mogelijk tot een conflicterend belang leiden voor de bestaande mediapartners. PROVADA verstrekt op verzoek meer informatie over de mogelijkheden van de huidige mediapartners. 

Media partners PROVADA 2024

  • Vastgoedmarkt
  • PropertyNL
  • VG Visie
  • New Business Radio
  • Change Inc.

Journalisten (geschreven pers) kunnen een pers accreditatie aanvragen