Grid Pattern

Talk with passion: Meten van biodiversiteit, next level in natuurinclusief bouwen

Heijmans Vastgoed
Dinsdag 11:30 - 12:15 12-26

Natuurinclusief ontwikkelen en bouwen is niet nieuw meer. Heijmans is hier al jaren mee bezig en zet nu de volgende stap: Het meten van biodiversiteit. Want alleen dan weet je of datgene wat je beoogt ook echt werkt.

In deze Talk with passion praten we hierover met Albert Vliegenthart van De Vlinderstichting. Vol passie reflecteert Albert op het effect van natuurinclusief ontwikkelen in de gebiedsontwikkelingen Parijsch in Culemborg en Park Vijfsluizen in Vlaardingen. Hoe meten we de biodiversiteit in deze gebiedsontwikkelingen en wat leren we hieruit? Waar liggen kansen voor de toekomst?

Na de inspirerende talk is er alle gelegenheid om in een klein comité eigen uitdagingen op tafel te leggen, onder het genot van een heerlijke proeverij verzorgd door zorgboerderij de Witte Schuur.

 

DEELNEMEN? MELD JE AAN VIA DEZE LINK

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 11:30 06/11/2024 12:15 Europe/Amsterdam Talk with passion: Meten van biodiversiteit, next level in natuurinclusief bouwen Natuurinclusief ontwikkelen en bouwen is niet nieuw meer. Heijmans is hier al jaren mee bezig en zet nu de volgende stap: Het meten van biodiversiteit. Want alleen dan weet je of datgene wat je beoogt ook echt werkt. PROVADA 2024, 12-26