Grid Pattern

FSC: Kiezen voor Biodiversiteit. Hier én Daar!

Heijmans Vastgoed
Dinsdag 13:00 - 13:30 12-26

Door te investeren in natuurinclusief bouwen (zie Talk with Passion van 11:30u) kiest Heijmans voor een positief effect op biodiversiteit in Nederland. Er liggen bovendien kansen om over de grens veel impact te maken. Door bewust te kiezen voor gecertificeerd hout in projecten werk je als bouwer of ontwikkelaar ook aan bescherming van biodiversiteit in kwetsbare bossen wereldwijd.

Hoe zit dat? Michelle Stede van FSC Nederland praat je bij over de nieuwste studie waaruit blijkt dat hier kiezen voor FSC-gecertificeerd hout betekent dat je daar, in de tropische bossen van Afrika, direct bijdraagt aan de bescherming van gorilla’s, bosolifanten en andere waardevolle biodiversiteit. Tijdens de presentatie geeft Michelle ook concrete tips. Bijvoorbeeld voor welke houtsoorten en toepassingen er kansen liggen om echt een verschil te maken.

DEELNEMEN? MELD JE AAN VIA DEZE LINK

Alle reden om aan te schuiven bij deze sessie. Want wie wil er nou geen natuurbeschermer zijn?

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 13:00 06/11/2024 13:30 Europe/Amsterdam FSC: Kiezen voor Biodiversiteit. Hier én Daar! Door te investeren in natuurinclusief bouwen (zie Talk with Passion van 11:30u) kiest Heijmans voor een positief effect op biodiversiteit in Nederland. Er liggen bovendien kansen om over de grens veel impact te maken. PROVADA 2024, 12-26