Grid Pattern

Eteck

Stationsplein 6

2275 AZ Voorburg

Duurzame warmte van eigen bodem

Alles wat wij doen staat in het teken van de transitie naar duurzame energie. Wij zijn gedreven om te gaan voor maximale impact door zoveel mogelijk woningen en gebouwen te voorzien van duurzame warmte en koeling met tevreden eindgebruikers.

Eteck exploiteert duurzame, collectieve en decentrale installaties waarmee we warmte en/of koude leveren. Dat leveren wij aan woningen, bedrijven en utiliteit. Samen met opdrachtgevers kiezen we het juiste energieconcept, waarna we deze turnkey opleveren. Zowel bij nieuwbouw als bestaande bouw. Wij nemen alles uit handen. Van ontwikkeling en realisatie tot contractering en exploitatie.

Van bestaande bouw tot nieuwbouw

Met meer dan 250 projecten en 65.000 aansluitingen onder contract, is Eteck de grootste duurzame warmte-en-koude-exploitant van Nederland. Van bestaande bouw tot nieuwbouw, van woningen tot kantoren en winkels. Al 20 jaar lang werken wij aan duurzame warmte door heel Nederland en weten opdrachtgevers ons steeds weer te vinden.

Samen met onze opdrachtgevers zoeken wij naar duurzame warmteoplossingen voor de lange termijn. Daarbij maken wij gebruik van lokale warmtebronnen zoals warmte uit een waterplas (aquathermie) of zonnecollectoren op het dak. We bekijken de vergunningsvoorwaarden en willen weten wie de (toekomstige) bewoners zijn. Voor hen zorgen we voor duurzame warmte die naast comfortabel, ook betaalbaar is.

Wij gaan voor nul!

Eteck gaat voor nul. Dat betekent dat we de kracht van de natuur gebruiken om gebouwen duurzaam te verwarmen. Daarbij gaan we voor nul gebruik van fossiele brandstoffen, nul CO2-uitstoot en 100% comfort!

Stand 12-35