Grid Pattern

Metropoolregio Utrecht

Stationsplein 90

3511 ED Utrecht

Investeer mee in de gezonde groei van Metropoolregio Utrecht. Wij zijn één van Europa’s meest competitieve regio’s en een van de snelst groeiende regio’s van Nederland. Onze regio is het kloppend hart van een gezonde samenleving. De regio waar we samenwerken aan een gezondere, duurzamere toekomst. Hier ontwikkelen we oplossingen en innovaties die ons in staat stellen fysiek, mentaal en sociaal gezonder te leven, in een omgeving die daaraan bijdraagt. Gezonde mensen, in een gezonde leefomgeving die samen een gezonde samenleving vormen. 

Gezonde mensen
Wij zijn dé regio waarin we samenwerken aan een gezondere, duurzamere wereld van morgen. We ontwikkelen hier oplossingen en innovaties die ervoor zorgen dat we een gezonder leven kunnen leiden op fysiek, mentaal en sociaal vlak. 

Gezonde leefomgeving
Wij zetten ons in de Metropoolregio Utrecht in voor een leefomgeving die bijdraagt aan de gezondheid. Want het is belangrijker dan ooit dat we gezond, duurzaam en klimaatvriendelijk leven, met oog voor de natuur en biodiversiteit.

Gezonde samenleving
In onze regio vind je bedrijven, overheden en kennis- en onderwijsinstellingen die op al die gebieden samenwerken om een gezonde samenleving te creëren. Onze ambities zijn groot. Want wij willen onze kennis, expertise en samenwerkingen inzetten om als regio maximaal bij te dragen aan een gezondere, duurzamere wereld.

We dragen stevig bij aan de nationale woonopgave. Ons perspectief daarbij is een plek waar mensen fijn en gezond kunnen wonen, werken en recreëren; in balans met ruimte voor groen en duurzame initiatieven op het gebied van vervoer en energie. Dit betekent dat we slim moeten omgaan met de beperkte ruimte die beschikbaar is. Daarover gaan we graag in gesprek.

De dragende organisaties van de Metropoolregio Utrecht zijn twee netwerkorganisaties van gemeenten (Regio Amersfoort en U10) en de provincie Utrecht. Kijk voor meer informatie op metropoolregioutrecht.com en heartofhealth.com

Bijeenkomst

Borrel

Metropoolregio Utrecht

Dinsdag 16:30 - 19:00

12-23

Borrel

Metropoolregio Utrecht

Donderdag 16:30 - 19:00

12-23

Stand 12-23