Grid Pattern

Toekomstbestendig bouwen: waar staan we nu?!

Metropoolregio Utrecht
Dinsdag 12:00 - 12:30 12-23

Metropoolregio Utrecht (waaronder provincie Utrecht) en provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Flevoland werken samen aan de implementatie van toekomstbestendig bouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een format voor planregels, voorbeeldboeken, tendertools, Toekomstbestendig Bouwen 2.0 als opvolger voor het convenant duurzame woningbouw en landelijke richtlijnen. Wat betekenen die tools en hoe dragen die bij? En wat is de impact van het nieuwe landelijke hoofdlijnenakkoord op toekomstbestendig bouwen.

Marrit van der Schaar, senior projectleider Programmateam Versnelling Woningbouw bij provincie Utrecht, gaat graag hierover met je in gesprek.

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 12:00 06/11/2024 12:30 Europe/Amsterdam Toekomstbestendig bouwen: waar staan we nu?! Metropoolregio Utrecht (waaronder provincie Utrecht) en provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Flevoland werken samen aan de implementatie van toekomstbestendig bouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een format voor planregels, voorbeeldboeken, tendertools, Toekomstbestendig Bouwen 2. 0 als opvolger voor het convenant duurzame woningbouw en landelijke richtlijnen. PROVADA 2024, 12-23