Grid Pattern

FRIS

Hoogoorddreef 15

1101 BA Amsterdam

Meer informatie? Klik hier!

FRIS | Real People

Echte mensen, echte resultaten

Familiebedrijf FRIS is sinds 1923 is het uitgegroeid tot één van de grootste zelfstandige beheerders voor vastgoed in Nederland. FRIS is bovendien een begrip voor tienduizenden particulieren en bedrijven in de regio Groot-Amsterdam dankzij onze totale dienstverlening als makelaar, beheerder, onderzoeker, taxateur, verzekeringstussenpersoon en recruiter.

De wijze waarop wij intern met elkaar en extern met internationale partners (zoals Aengevelt Immobilien GmbH & Co. KG, als onze Deutsche Immobilien Partner en tevens mede-exposant, CORFAC International) samenwerken zorgt ervoor dat wij samen met onze klanten een optimaal resultaat kunnen leveren: een betere en duurzamere bebouwde omgeving vol woon- en werkgenot. 

FRIS bestaat uit ruim 80 medewerkers – Real People –, verdeeld over drie vestigingen in Amsterdam en Zaandam. Al deze Real People weten dat persoonlijke aandacht, heldere communicatie en een klantgerichte, interne structuur de solide basis vormen voor het werkplezier, klanttevredenheid, maar ook voor het succes en de verdere ontwikkeling van FRIS.

Galerij FRIS

Bijeenkomst

Lighthouse Club Quiz

FRIS | Real People

Dinsdag 15:30 - 16:15

Forum 3

FRIS Borrel

FRIS | Real People

Dinsdag 16:30 - 18:00

12-28

Zorgvastgoed Kennissessie

FRIS | Real People

Woensdag 14:30 - 16:00

12-28

Stand 12-28