Grid Pattern

FRIS | Real People

Stand 12-28

FRIS | Real People

Echte mensen, echte resultaten

Familiebedrijf FRIS viert dit jaar haar 100-jarig jubileum. Sinds 1923 is het uitgegroeid tot één van de grootste zelfstandige beheerders voor vastgoed in Nederland. FRIS is bovendien een begrip voor tienduizenden particulieren en bedrijven in de regio Groot-Amsterdam dankzij onze totale dienstverlening als makelaar, beheerder, onderzoeker, taxateur en verzekeringstussenpersoon.

De wijze waarop wij intern met elkaar en extern met internationale partners (zoals AENGEVELT, onderdeel van Deutsche Immobilien Partner, en CORFAC International) samenwerken zorgt ervoor dat wij samen met onze klanten een optimaal resultaat kunnen leveren: een betere en duurzamere bebouwde omgeving vol woon- en werkgenot. 

FRIS bestaat uit ruim 80 medewerkers – Real People –, verdeeld over drie vestigingen in Amsterdam en Zaandam. Al deze Real People weten dat persoonlijke aandacht, heldere communicatie en een klantgerichte, interne structuur de solide basis vormen voor het werkplezier, klanttevredenheid, maar ook voor het succes en de verdere ontwikkeling van FRIS.

Galerij FRIS