Grid Pattern

Mogelijk Vastgoedfinanciering

Amerlandseweg 2

3621 ZC Breukelen

Ondernemers en vastgoedbeleggers die op zoek zijn naar financiering voor hun zakelijk vastgoed kunnen terecht bij Mogelijk. Of het nu gaat om een bedrijfspand, appartement of woning voor de verhuur, kantoor, horecapand of winkel. Zolang het zakelijk vastgoed is, kan Mogelijk het financieren.   

Mogelijk brengt ondernemers die een zakelijke hypotheek aanvragen samen met investeerders die hun vermogen willen laten renderen tegen lage risico’s. Met dit unieke concept financierden we in 8 jaar tijd al rond de 5.800 objecten en verstrekten we ruim 1.7 miljard aan zakelijk hypotheken.  

Snel duidelijkheid 
We onderscheiden ons door snelheid, flexibiliteit en een persoonlijke benadering. Door het invullen van de eenvoudige quickscan in één minuut weet een ondernemer direct waar hij aan toe is. Binnen 2 werkdagen komen we met een voorlopige offerte en uitnodiging om kennis te maken. Mogelijk verstrekt leningen tussen € 50.000,- en € 10.000.000,-. Voor ons is de waarde van het pand leidend en belangrijker dan jaarcijfers. Dat maakt dat ook startende ondernemers bij ons terecht kunnen.  

Denken in oplossingen en duurzaamheid  
Met het ondernemers-DNA in ons bloed, denken we met ondernemers mee en zoeken we actief naar oplossingen. De uitdagingen in de bebouwde omgeving zien wij terug in de aanvragen die we binnenkrijgen: investeringen voor duurzame nieuwbouw of verduurzaming van bestaande gebouwen. Ondernemers en vastgoedontwikkelaars die dit op zich willen nemen, helpen we graag verder. De (her)financiering voor verduurzaming van panden heeft onze speciale aandacht. De waarde die we daarmee creëren voor toekomstige generaties overstijgt immers de directe marktwaarde van het vastgoed.  

Investeren via Mogelijk  
De financieringen van zakelijke hypotheken worden verstrekt door ons groeiende netwerk van investeerders. Hen bieden we hét veilige alternatief voor beleggen in aandelen en vastgoed. Wie kiest voor veel zekerheid en kapitaalbehoud belangrijker vindt dan maximaal rendement, is bij Mogelijk aan het juiste adres. Dit kan door te investeren in de één-op-één Ondernemershypotheek of te kiezen voor beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Met onder andere het recht van eerste hypotheek op de lening bieden wij veel zekerheid terwijl de investeerder kan genieten van een aantrekkelijk rendement. En, niet onbelangrijk, een ondernemer wordt geholpen zijn of haar vastgoedambities waar te maken en/of het bedrijf te laten groeien.   

Maak kennis met Mogelijk tijdens de PROVADA 2023, vul ter plekke de quickscan in en praat met onze vastgoedspecialisten en accountmanagers. Zien we u daar?  

https://www.mogelijk.nl

Fotogalerij Mogelijk Vastgoedfinanciering

Stand 10-13