Grid Pattern

Chainels BV

Stationsplein 45C1-062

3013 AK Rotterdam

De huurders-app voor elk gebouw in je portefeuille
Bespaar tijd, verkrijg inzichten en werk samen met je huurders, allemaal in één plek.

Bereik operationele uitmuntendheid in je hele portefeuille 

Chainels is een alles-in-één huurders-app voor elk multi-tenant gebouw in je portefeuille. De app ondersteunt een hele reeks aan taken van dagelijkse communicatie en het melden van problemen tot het boeken van voorzieningen, het beheren van documenten en het toegang krijgen tot afgesloten ruimtes in het gebouw. Organisaties die onze tool gebruiken in hun dagelijkse operaties zullen een bijdrage zien aan het behouden van huurders, het bereiken van ESG-doelstellingen en het verhogen van de winstgevendheid.

Lees meer over Chainels en onze aanpak op www.getchainels.com 


Geef je huurders de eersteklas service die ze verdienen

Bespaar tijd, verkrijg inzichten en werk samen met je huurders, allemaal op één plek. Lever de best mogelijke woon- en werkervaring, terwijl jij steeds de vinger aan de pols houdt. Chainels integreert ook met andere systemen in je gebouwen zodat je favoriete tools beter samenwerken voor jouw organisatie (bijv. ERP, Ticketing, Access Control, Smart Lockers, Narrowcasting).


Kerncijfers

Chainels blaast 10 kaarsjes uit. In die tijd is Chainels uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Europa en bedienen ze intussen meer dan 400 communities in 16 landen. Meer dan 55.000 huurders in o.a. Nederland, België, Frankrijk, Zweden, Polen, Turkije… genieten een optimale huurderservaring dankzij Chainels’ huurders-app. 

Dit jaar heeft Chainels enkele noemenswaardige mijlpalen bereikt waaronder het succesvol betreden van de residentiële vastgoedmarkt dankzij de samenwerking met Fuzer, dochteronderneming van Amvest. Voorts zet Chainels haar snelle expansie door met strategische klanten zoals Multi Corporation. De succesvolle lokalisatie strategie, continue platform ontwikkelingen en klantenservice resulteren niet voor niets in een buitengewone hoge NPS van 55 en een uitmuntende app store rating.


Tot op onze stand voor een gezellig bakje koffie?  

Fotogalerij Chainels

Stand 10-07