Grid Pattern

Amvest Management BV

Zeeburgerkade 1184

1910 VK AMSTERDAM

Meer informatie? Klik hier!

Een thuis creëer je met elkaar.

Mensen een fijn thuis geven: dat is al ruim 20 jaar onze missie. Als investment manager én ontwikkelaar van woningen, woongebieden en zorgvastgoed in Nederland wil Amvest bijdragen aan goed functionerende wijken, waar mensen lang en met plezier wonen. Hoe we dat doen? Door ontwikkelen en beleggen hand in hand te laten gaan. En door te investeren in mensen, gebieden en kwaliteit.

Wij komen om te blijven

Bij Amvest geloven we dat het goed wonen is in gevarieerde buurten, waar mensen uit verschillende lagen van de bevolking zich thuis voelen. Waar ruimte is om te wonen en werken, leren en spelen, ontspannen en bewegen. Toegankelijke, gezonde en toekomstbestendige wijken. Waar ontmoetingen vanzelf ontstaan. En waar je alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik hebt. In zulke woongebieden investeren we en we blijven er lang mee verbonden als betrokken huiseigenaar.

Sinds 2005 zijn we ons meer en meer gaan richten op gebiedsontwikkelingen en -beleggingen. Met Strijp R in Eindhoven als succesvol debuut. In deze woonwijk zie je de blijvende blauwdruk van onze aanpak al terug: investeren in gevarieerde buurten, langdurig samenwerken, en kiezen voor later, en dus voor kwaliteit.

Inmiddels zijn we flink doorgegroeid en hebben we een aantal onderscheidende woongebieden gerealiseerd, zoals DUIN in Almere en Cruquius in Amsterdam. Die zijn nog volop in ontwikkeling. Als belegger blijven we nog lang verbonden aan deze gebieden, en er zit nog veel meer moois in de pijplijn, zoals De Floriade in Almere, het Kabeldistrict in Delft en Backer & Rueb in Breda.

Lees meer over Amvest en onze aanpak op www.amvest.nl

Kerncijfers

Amvest Investment Management beheert zo’n 22.000 woningen en geeft daarmee bijna 50.000 huurders een thuis. Onze woningen zijn ondergebracht in drie portefeuilles: het Amvest Residential Core Fund, het Amvest Living & Care Fund en de separate accounts. Het totaal beheerd vermogen is EUR 7,8 mld (eind 2022).

Amvest Development realiseert de komende jaren rond de 10.000 nieuwe woningen. Dit zijn voornamelijk huurwoningen, maar we ontwikkelen ook koopwoningen, zorgcomplexen en voorzieningen.

Stand 12-10