Grid Pattern

Cushman & Wakefield

Gustav Mahlerlaan 362-364

1082 ME AMSTERDAM

Life is what we make it

De vastgoedsector is niet statisch en moet meebewegen om toekomstbestendig te blijven. Gebouwen worden groener, werkplekken slimmer en flexibeler en bouwprojecten socialer. Hierdoor veranderen niet alleen gevels, maar hele steden en regio’s en ook de manier waarop we  samenleven en werken. Iedereen die deel uitmaakt van de sector kan onze toekomst helpen vormgeven. Met creativiteit, een verlangen naar innovatieve oplossingen en het juiste team. Werk met ons samen en creëer de nieuwe wereld van commercieel vastgoed.

Kom langs op onze stand voor een goed gesprek en een heerlijke, door onze barista bereide kop koffie of schuif aan bij één van onze themabijeenkomsten. Hier gaan we in gesprek over hoe wij impact maken en betekenisvolle waarde creëren voor onze opdrachtgevers, onze organisatie, onze mensen, de samenleving en de wereld.

Cushman & Wakefield is wereldwijd toonaangevend op het gebied van professional services in commercieel vastgoed. Als strategisch adviseur creëren wij duurzame ondernemingswaarde door opdrachtgevers te begeleiden bij het formuleren van de best mogelijke vastgoedbeslissingen en –oplossingen én verantwoordelijkheid te nemen voor de realisatie ervan. Wij werken vandaag aan de vastgoedmarkt van morgen. Of dit nu gaat over leefbaarheid, huisvestingsstrategie of toekomstbestendigheid. Wij zijn ons bewust van de veranderende rol en functie die vastgoed heeft door de veranderende wereld en de kansen die het biedt om duurzame waarde voor de samenleving te creëren.

 

Stand 10-23