Grid Pattern

Smartvatten

Stand 10-34

Specialist in water efficiëntie

Smartvatten bestaat om de water efficiëntie op wereldwijde schaal aan te pakken. Wij leveren oplossingen die het verantwoordelijk en kost-effectieve gebruik van water in de panden bevordert.

Al onze oplossingen zijn gebaseerd op meetbare data, die we verzamelen middels “real-time remote water consumption monitoring”. De toegang tot accurate data van hoge kwaliteit, zorgt ervoor dat de implementatie van onze oplossing een integraal onderdeel wordt van uw duurzaamheidsplannen en duurzaam energie verbruik. 

Smartvatten monitort en analyseert het waterverbruik middels de hoofd- en tussenmeters van uw panden, en samen komen we tot een heldere strategie met betrekking tot water efficiëntie. Onze software detecteert lekkages in real-time, waardoor reparaties in een eerder stadium plaats kunnen vinden, voordat er veel water verloren is gegaan en/of er veel schade aan het pand is ontstaan. Onze dienst werkt met iedere watermeter in ieder gebouw wereldwijd. Daarnaast besparen we water, maar ook tijd en geld. Dit draagt logischerwijs bij aan een duurzame toekomst.

We bieden een API-integratie, waarmee we faciliteren dat uw data met betrekking tot het waterverbruik direct inzichtelijk kan worden gemaakt in uw eigen systeem, of een extern ESG platform of gebouw beheer systeem (GBS). Omdat water slechts één component is van het hele ecosysteem in uw panden, is het essentieel om al deze componenten centraal samen te brengen, om zo tot de nodige inzichten te kunnen komen – en daarom bieden we deze optie dus graag aan.

Een samenwerking met Smartvatten zorgt ook voor de felbegeerde punten op duurzaamheidscertificeringen als GRESB, BREEAM, LEED en Green Key, dat bijdraagt aan de duurzaamheidsdoelen van uw organisatie. Deze certificeringen zorgen ervoor dat uw moeite en de stappen die u neemt op waarde worden beoordeeld en vergeleken. Vandaag de dag bent u niet de enige die toegang nodig heft tot de data van het pand om naar een groene toekomst toe te werken. De eigenaren, huurders, beheerders, waterbedrijven en ESG certificering organisaties, hebben allemaal baat bij toegang tot accurate data om bewustwording te realiseren en tot inzicht(en) te komen.

We zijn een snel groeiende organisatie met nu (eind 2022) klanten in 30 landen en monitoren we meer dan 12.000 panden en 200.000 appartementen.

 

Galerij Smartvatten