Grid Pattern

Van Wijnen

Baarnschedijk 14

3741 LS BAARN

Meer informatie? Klik hier!

Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven 

Onze missie heeft vandaag de dag meer inhoud dan ooit. Want de woningnood vraagt om een bouwbedrijf dat zijn nek uitsteekt. Door sneller, schoner en meer circulair te bouwen. Van Wijnen is marktleider in betaalbaar wonen. 

Iedereen heeft behoefte aan een comfortabel en betaalbaar thuis: studenten, jonge mensen, gezinnen met kinderen, ouderen, vluchtelingen. Van Wijnen maakt zich sterk voor betaalbaar wonen voor heel Nederland. Voor vitale wijken waar iedereen zich thuis voelt. En voor een duurzaam bouwproces met oog voor de generaties na ons. We stellen ons daarbij steeds de vraag: welke plekken kunnen we creëren die ook op lange termijn waarde toevoegen aan de omgeving? 

Marktleider in betaalbaar wonen 

We adviseren en initiëren, ontwikkelen, bouwen, renoveren, transformeren en beheren vastgoed. Dat doen we met 2.400 trotse, gedreven vakliefhebbers. In 2022 hebben we onze nieuwe woningfabriek in gebruik genomen. Met ons woonproduct Fijn Wonen maken we betaalbaar wonen voor iedereen in Nederland bereikbaar.  

Lokaal dichtbij, centraal verbonden 

Je vindt ons op 27 locaties door heel Nederland, alle zelfstandige ondernemingen. We zijn dus altijd dicht bij klanten, leveranciers, huurders en kopers. Dat verbindt ons met de mensen mét wie, en vóór wie we bouwen.  

Kom langs tijdens PROVADA 2023 

Bezoek onze stand in hal 11. Hier presenteren we een gevarieerd programma met boeiende activiteiten. Kom langs. We zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal.  

Stand 11-03 Stand 11-02