Grid Pattern

Kroonenberg Groep B.V.

Schiphol Boulevard 181

1118 BG LUCHTHAVEN SCHIPHOL

Kroonenberg Groep wil toegevoegde waarde leveren aan de kwaliteit van winkelen, werken en wonen. Wij realiseren creatieve en duurzame maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op de behoefte van de markt. Ons eigen bestand aan vastgoed wordt zo voortdurend geoptimaliseerd.

Onze organisatie is compact en heeft alle relevante kennis en ervaring in huis. Hierdoor kunnen wij ons flexibel en doelbewust richten op onze kernactiviteiten: vastgoedexploitatie en projectontwikkeling. Ons doel: een optimale balans in ontwikkeling, kwalitatief beheer en rendement. 

Inspirerende ochtendsessies

Tijdens PROVADA 2024 zullen wij net als voorgaande jaren twee inspirerende ochtendsessies op onze stand organiseren. Op dinsdagochtend en donderdagochtend gaat Jort Kelder hierbij in gesprek met experts over onderwerpen die de markt dagelijks bezig houdt. Rond april/mei 2024 zal het programma bekend worden gemaakt.

Kroonenberg Journal

De Kroonenberg Journal is de jaarlijkse uitgave van Kroonenberg Groep tijdens de Provada. In dit magazine staat geen compleet overzicht van onze projecten, maar slechts een kleine greep ter inspiratie. De nieuwe editie van de Kroonenberg Journal is verkrijgbaar op onze stand. Hal 12, stand 17.

Stand 12-16 Stand 12-17