Grid Pattern

MRP Development

Koningin Wilhelminaplein 1

1062 HG Amsterdam

Bringing Worlds Together

MRP (Meijer Realty Partners) is een ondernemende ontwikkelaar en investeerder in vastgoed. Wij onderscheiden ons door het aangaan van complexe projecten in stedelijke gebiedsontwikkelingen waarbij expertise en innoverend ondernemerschap van belang zijn. In 2013 zette Bart Meijer de eerste stappen met MRP, nu een snelgroeiend bedrijf met als fundament een familiebedrijf met ruim 100 jaar vastgoedervaring. Een vastgoedontwikkelaar met toonaangevende projecten en een vernieuwende visie op vastgoed. Met een bevlogen en energiek team brengen wij dagelijks werelden bij elkaar. Wij ontwikkelen leefomgevingen tot toekomstbestendige steden.

De vastgoed ontwikkelportefeuille van MRP omvat inmiddels zo’n 1.000.000 m² vastgoed. Daarvan bestaat een aanzienlijk deel uit grootschalige gebiedsontwikkelingen en toonaangevende projecten zoals in Amsterdam de duurzame mixed-use ontwikkelingen MIX Amsterdam in Stadscentrum Osdorpplein en WFC Amsterdam. In Utrecht de grootschalige duurzame en gezonde gebiedsontwikkeling Cartesius. In Den Haag Scheveningen het high-end Mares, DE ZUID met ZUIDKADE en Ondernemen op de ZUID, Waddix in Waddinxveen, DuinParc in Zoetermeer. 

In 2024 werd AMST genomineerd voor de Amsterdamse Architectuurprijs en de Amsterdamse Nieuwbouwprijs, won MRP met AMST in 2022 de Middenhuur Award en in 2020 de Mixed Use Development Award voor Nederland, toegekend door de European Property Awards. In april 2019 won MRP de ICSC Regeneration Award voor het project Catharinasteeg aan de Aalmarkt in Leiden. Deze prijs geeft waardering voor de prestatie van de ontwikkelaar die in samenwerking met een lokale overheid en de gemeenschap de stad heeft gerevitaliseerd. www.mrpdevelopment.nl 


MRP X SUSTAINABILITY X PROVADA
Het is belangrijker dan ooit om goed na te denken over hoe de omgeving wordt voorbereid op de uitdagingen van morgen en we de middelen op een duurzame manier gebruiken en toepassen. MRP richt zich op modulaire projecten die een helder en gezond stedelijk leven voor ogen hebben, met de nadruk op bereikbaarheid, nieuwe mobiliteit en duurzaam energiegebruik. Vanuit deze visie is de MRP stand op de PROVADA duurzaam ingericht. Bekijk hier hun materialen-paspoort. 

Stand 11-16