Grid Pattern

Handelsbanken

Herikerbergweg 181

1101 CN AMSTERDAM

Meer informatie? Klik hier!

Handelsbanken: uw persoonlijke relatiebank 

Handelsbanken is een persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en vastgoedbedrijven. We zijn sterk in hypotheken, vastgoedfinancieringen, spaaroplossingen en vermogensbeheer. Maatwerk, hoge servicekwaliteit en een persoonlijke aanpak kenmerken onze dienstverlening. Handelsbanken Nederland is onderdeel van de Handelsbanken Groep. De bank, in 1871 opgericht, is actief in Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Nederland. In Nederland hebben we 27 kantoren, verspreid door het hele land. 

Handelsbanken is een bank met een sterk gedecentraliseerde en kostenefficiënte manier van werken. De lokale kantoren kunnen, dicht bij de klant, veel beslissingen zelf nemen. Een duurzame relatie met klanten en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop. 

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van ons dagelijks werk. We streven ernaar een verantwoordelijke bijdrage te leveren aan de samenleving en willen een positief verschil maken voor onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij als geheel.  

We hebben een conservatief risicoprofiel wat tot traditioneel lage kredietverliezen leidt. Onze kantoren verstrekken alleen financieringen die we verantwoord achten voor de klant én de bank. Daarnaast werken we niet met vastgestelde budgetten, verkoopdoelstellingen of bonussen. Ons succes meten we af aan klanttevredenheid, kostenefficiëntie en winstgevendheid.   

Met een goede kapitaalpositie, een laag risicoprofiel en een sterke internationale kredietwaardering behoren we tot de meest solide banken van Europa. Op grond van onze creditratings heeft Global Finance ons uitgeroepen tot veiligste commerciële bank van Europa. 

Meer weten? Kijk op handelsbanken.nl en neem contact op met het Handelsbanken-kantoor bij u in de buurt. 

Fotogalerij Handelsbanken

 

Stand 11-27