Grid Pattern

Dé Vastgoedbeschermer

Achterweg 38

4181 AE Waardenburg

Denk ruim

Dat is onze belofte. Succesvol leegstandbeheer vraagt om vrij, creatief en innovatief denken. Kansen zien die niet voor de hand liggen, maar wel snel en uiterst effectief zijn. Wij staan - met ruim 20 jaar ervaring - voor een eerlijke samenwerking, duidelijkheid, kwaliteit én een no-nonsense aanpak. Dé Vastgoedbeschermer is jouw ‘hero’ op het gebied van leegstandbeheer. 

Zorgen vrij

Met de actuele uitdagingen in de vastgoedsector is er steeds vaker sprake van onvoorziene leegstand. Jouw leegstaande vastgoed loopt vanaf dag één risico op verpaupering, diefstal, vandalisme en de snelste stijger; kraak. Wij verzorgen een uiterst professionele en tevens flexibele invulling van leegstaand vastgoed mede door onze korte opzegtermijn. Zo kan jij je focussen op de zaken die echt belangrijk voor je zijn. Dé Vastgoedbeschermer is gericht op kwaliteit. Dit ziet, voelt en ervaar je in alles wat we doen. 

Welkom op stand 10-20

Kom langs en ontmoet onze ‘heroes’ die dagelijks bijdragen aan de effectieve en onderscheidende werkwijze van Dé Vastgoedbeschermer. Onder het genot van een lekkere kop koffie, heerlijke smoothie of een vers getapt biertje, vertellen wij je graag meer over hoe wij jouw leegstaande vastgoed optimaal kunnen beschermen.

- YouTube
Stand 10-20