Grid Pattern

Yardi Systems BV

Herikerbergweg 195

1101 CM Amsterdam Zuidoost

Yardi ontwikkelt en ondersteunt wereldwijd toonaangevende asset- en vastgoedbeheersoftware voor alle vastgoedorganisaties. Yardi zet zich in voor klanten en medewerkers, geeft terug aan de gemeenschap en investeert doorlopend in innovatie. Als een van de snelst groeiende vastgoedoplossingen in Europa biedt Yardi nu lokale expertise aan klanten in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

 

Met de volledig geïntegreerde technologie van Yardi verbetert u de performance van uw assets, verlaagt u uw kosten, brengt u risico's in balans en verhoogt u uw omzet. Op basis van gedetailleerde operationele gegevens kunnen uw investment-, asset- en propertymanagers beter geïnformeerde beslissingen nemen, teams samenbrengen, de samenwerking verbeteren en de processen stroomlijnen om de omzet te verhogen.

 

Als organisatie bewegen we voortdurend mee met de veranderende behoeften van onze klanten en hun klanten. En dat betekent ook dat Yardi blijft groeien. Op dit moment hebben we zo’n 9500 medewerkers en beheren we meer dan 3,5 miljard vierkante meter aan commerciële ruimte.

Kijk voor meer informatie op http://www.yardi.nl

Stand 12-14