VolkerWessels Vastgoed ook komende editie weer aanwezig!

VolkerWessels Vastgoed ook komende editie weer aanwezig!

Peter Schreuter, Managing Director PROVADA en Marcel Schipper, Algemeen Directeur VolkerWessels Vastgoed hebben het contract voor PROVADA 2020 getekend.

VolkerWessels Vastgoed staat samen met Aveco de Bondt en VolkerWessels BVGO West ook dit jaar weer op de grootste vastgoedbeurs van Nederland, de PROVADA. 

Zij verwelkomen u graag in hal 10 stand 12, 16 t/m 18 juni 2020. Tot dan!

Over VolkerWessels Vastgoed

Van een futuristisch stationsgebied tot een volledig circulaire woonwijk. VolkerWessels ontwikkelt vastgoedprojecten in eigen beheer of in opdracht van relaties. Creatief en vooruitstrevend. Toekomstbestendig en met oog voor duurzaamheid en leefbaarheid. Maar altijd met de eisen en wensen van consumenten, corporaties, gemeenten en andere organisaties in ons achterhoofd. Ons doel: de leefbaarheid van onze omgeving vergroten. Dat doen we met heldere en strak omlijnde bouwprojecten, maar ook met complexe gebieds- en projectontwikkeling.

Over VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West bv is een regionale organisatie binnen Bouw & Vastgoedontwikkeling (BVGO) van Koninklijke VolkerWessels NV. Van het ontwikkelen, bouwen en realiseren tot het beheren, onderhouden, financieren en exploiteren. Gedreven door duurzame innovaties en een multidisciplinaire benadering bestrijkt VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling met integrale projecten de hele waardeketen. BVGO West is hierbij voornamelijk actief in de woning- en utiliteitsbouw in West Nederland.

Over Aveco de Bondt

Aveco de Bondt is een financieel solide, onafhankelijk ingenieursbedrijf. We combineren gespecialiseerde technische expertise met een pragmatische kijk op ruimtelijke (her)ontwikkelingen. Aveco de Bondt levert onderzoeks- en advieswerk in de markten: ruimtelijke ontwikkeling, gebouwen, infrastructuur & mobiliteit, energie & duurzaamheid, water en industrie. In iedere fase van een project; van planvorming, ontwerp en engineering tot en met realisatie, beheer en onderhoud.

Gepubliceerd
27-01-2020

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts