Grid Pattern
Foto: Mensen in centrale hal PROVADA

Een bezoek aan PROVADA 2021 - wat je moet weten

03 September 2021

Over 7 weken - van 26 tot 28 oktober - mag PROVADA eindelijk weer de deuren van de RAI openen. Wij gaan er vanuit dat de beperkende maatregelen medio september worden opgeheven. Ja, de RAI zal aan de poort om een coronacheck of negatieve test- of herstelbewijs moeten vragen. Maar vanaf daar kunnen wij u beloven dat alle sectoren en disciplines weer goed vertegenwoordigd zijn op PROVADA. Met de komst van de Rijksoverheid, wethouders en beslissers bij gemeentes, woningcorporaties en eindgebruikers, zorgen wij – nog meer dan voorheen – voor het publieke-private debat op PROVADA. Daarnaast presenteren we graag ons mooie beursprogramma met topsprekers uit het publieke, wetenschappelijke en private (vastgoed)domein. Voor elk wat wils. 

__________________________________________ 

Hoe ziet een beursbezoek anno 2021 eruit?  

PROVADA en de RAI doen er uiteraard alles aan om iedereen veilig te kunnen ontvangen. Dat begint al op het buitenterrein met een CoronaCheck. De online registratie vóóraf voorkomt lange rijen bij de entree en wij zorgen met de inrichting voor doorstroming op plekken waar dat nodig kan zijn. Wij sturen voor aanvang beurs iedereen instructies om goed voorbereid (én op tijd) naar PROVADA te komen.  

PROVADA vindt plaats in dezelfde hallen als voorgaande jaren maar we moeten er allemaal rekening mee houden dat het op het RAI terrein in oktober (congresseizoen) drukker is dan in juni. Hierdoor is er bijvoorbeeld minder parkeercapaciteit.  

Onze standhouders kijken er erg naar uit om weer bij te praten met vakgenoten. Dit zal op allerlei manieren op de stands en op de beursvloer worden gefaciliteerd. Tegelijkertijd hebben we samen met standhouders en partners weer een prachtig driedaags inhoudelijk programma neergezet. Met inspirerende sprekers, gamechangers, de nieuwste innovaties en showcases. De programmering wordt regelmatig aangevuld. Houd onze website in de gaten.  

Bekijk het programma 

________________________________________________________ 

 

Nog geen tickets? Bestel deze dan nu!

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie

Nieuwsberichten