Grid Pattern
Photo: Mensen in centrale hal PROVADA

Een bezoek aan PROVADA 2021

03 September 2021

Over 7 weken - van 26 tot 28 oktober - mag PROVADA eindelijk weer de deuren van de RAI openen. Wij gaan er vanuit dat de beperkende maatregelen medio september worden opgeheven. Ja, de RAI zal aan de poort om een coronacheck of negatieve test- of herstelbewijs moeten vragen. Maar vanaf daar kunnen wij u beloven dat alle sectoren en disciplines weer goed vertegenwoordigd zijn op PROVADA. Met de komst van de Rijksoverheid, wethouders en beslissers bij gemeentes, woningcorporaties en eindgebruikers, zorgen wij – nog meer dan voorheen – voor het publieke-private debat op PROVADA. Daarnaast presenteren we graag ons mooie beursprogramma met topsprekers uit het publieke, wetenschappelijke en private (vastgoed)domein. Voor elk wat wils. 

__________________________________________ 

Hoe ziet een beursbezoek anno 2021 eruit?  

PROVADA en de RAI doen er uiteraard alles aan om iedereen veilig te kunnen ontvangen. Dat begint al op het buitenterrein met een CoronaCheck. De online registratie vóóraf voorkomt lange rijen bij de entree en wij zorgen met de inrichting voor doorstroming op plekken waar dat nodig kan zijn. Wij sturen voor aanvang beurs iedereen instructies om goed voorbereid (én op tijd) naar PROVADA te komen.  

PROVADA vindt plaats in dezelfde hallen als voorgaande jaren maar we moeten er allemaal rekening mee houden dat het op het RAI terrein in oktober (congresseizoen) drukker is dan in juni. Hierdoor is er bijvoorbeeld minder parkeercapaciteit.  

Onze standhouders kijken er erg naar uit om weer bij te praten met vakgenoten. Dit zal op allerlei manieren op de stands en op de beursvloer worden gefaciliteerd. Tegelijkertijd hebben we samen met standhouders en partners weer een prachtig driedaags inhoudelijk programma neergezet. Met inspirerende sprekers, gamechangers, de nieuwste innovaties en showcases. De programmering wordt regelmatig aangevuld. Houd onze website in de gaten.  

Bekijk het programma 

________________________________________________________ 

PROVADA PROPTECH CHALLENGE 2022: inschrijving geopend  
 
Voor de PROVADA PROPTECH CHALLENGE 2022! is PROVADA op zoek naar (tech)start-ups die kans willen maken op het winnen van een wildcard voor PROVADA 2022. Deze wildcard bestaat uit een eigen plekje op PROVADA FUTURE 2022. Veel van de deelnemende innovators worden voorgedragen door standhouders van PROVADA die innovatie en technologie omarmen. 
 
Werk je samen met veelbelovende startups en gun je deze een waardevolle plek op de beurs en een mooie marketingcampagne? 

Laat ze zich dan snel inschrijven via deze link

__________________________ 

De innovators bij PROVADA FUTURE 2021  

Ook dit jaar is PROVADA FUTURE de plek om kennis te maken met de nieuwste innovaties én early adopters. Maar liefst 23 deelnemers presenteren vanaf het Futureplein in hal 11 een diversiteit aan innovatieve en duurzame producten en diensten op het gebied van data analytics, digitale transformatie en AI, water, licht en energie, elektrificatie- laad- en mobiliteitsoplossingen voor slimme gebieden en gebouwen.

Wij stellen ze graag alvast voor.  

__________________________ 

Nog geen tickets? Bestel deze dan nu!

Stay informed

Receive news about speakers, meetings and other developments around PROVADA.

Newsletter

Your e-mailaddress will only be used by PROVADA

Top stories

All