Grid Pattern

Dag van de betaalbare huurwoning bij PROVADA geen overbodige luxe

05 Juli 2023

Betaalbare huurwoningen in het middensegment zijn hard nodig. Daarover is iedereen het eens. Ook zijn alle partijen het eens dat goede samenwerking cruciaal is voor de realisatie hiervan, laat staan voor de versnelling. Over de weg er naartoe kun je discussiëren. En dat gebeurde bij PROVADA dan ook volop.De Wet Betaalbare huur is ontworpen om prijs-kwaliteit beter in balans te brengen. De start bouwimpuls kan helpen om vergunde projecten (weer) haalbaar te maken. Corporaties, gemeentes en de markt hebben door de hoge kosten, rentestand, stapelende regelgeving et cetera, de nodige uitdagingen op hun bordje liggen.Weten partijen elkaar goed te vinden? Delen ze kennis, zijn ze voldoende transparant over belangen en perspectief? Wat zijn de ervaringen met digitale woonconcepten?Op de Dag van de Betaalbare Huurwoning, georganiseerd in samenwerking met Capital Value, was er debat met de belangrijkste stakeholders.

Schermafbeelding 2023 07 05 om 12.32.35In de middag kon je deelnemen aan de samenwerkingstafels. De businesslounge was voor één dag ingericht als verzamelplaats voor corporaties, gemeentes, markt inclusief de conceptmakers en belangstellenden.

Je kunt hier het Openingsdebat olv Tom van ’t Hek terugluisteren.

Bekijk hier de recap van de dag met Tom van ‘t Hek en Marijn Snijders. Zoals Marijn al aangeeft zeggen wij graag:Tot volgend jaar, zelfde tijd zelfde plek!

- YouTube

Stay informed

Receive news about speakers, meetings and other developments around PROVADA.

Newsletter

Your e-mailaddress will only be used by PROVADA

Top stories

All