Grid Pattern
Photo: thema PROVADA 2024

PROVADA: 20 jaar van ontmoeten, verbinden en samenwerken

17 Oktober 2023

PROVADA, het grootste vastgoedplatform van Nederland, viert haar 20-jarig jubileum!
Al twee decennia lang is PROVADA dé plek waar de vastgoedsector samenkomt om te ontmoeten, te verbinden en samen te werken aan inspirerende projecten.

Al 20 jaar brengen wij op ons platform de publiek-private verbindingen tot stand. Waar overheid en vastgoedmarkt samen in gesprek gaan over de uitdagingen op het gebied van wonen, werken en winkelen. Waar nieuwkomers uit aanverwante markten ook een plekje vinden. Waar de laatste innovaties een podium krijgen. Van de allereerste ontmoeting tot aan duurzame partnerships, bij PROVADA geloven we in de waarde van goede connecties.

Thema PROVADA 2024
REAL CONNECTIONS create REAL VALUE

Met dit thema gaan wij het nieuwe beursseizoen in. Het is de kapstok waar we onze activiteiten aan ophangen. Het begint altijd met samenkomen en het eindigt vaak met samenwerken. We vieren 20 jaar van ontmoeten en verbinden op ons platform. Dat doen we met onze duurzame partners en vrienden van de show.

PROVADA 2024 RAI Amsterdam
Van 11 tot 13 juni vindt PROVADA 2024 plaats in RAI Amsterdam. Kom langs en ontmoet de pioniers van de sector, deel ideeën en inspiratie, en werk samen aan projecten die de toekomst vorm zullen geven.

Stay informed

Receive news about speakers, meetings and other developments around PROVADA.

Newsletter

Your e-mailaddress will only be used by PROVADA

Top stories

All