Grid Pattern
Photo: Smart Building op PROVADA 2023

Smart Building Collective nieuwe partner bij PROVADA FUTURE

01 November 2023

We zijn verheugd om onze strategische samenwerking aan te kondigen met Smart Building Collective | Certification (SBC). SBC is een autoriteit op het gebied van slimme gebouwen en bekend van de certificeringen. Door deze samenwerking zijn we in staat om bedrijven en hun proposities beter te positioneren. Het Smart Building Collective-team gaat (Provada)bezoekers wegwijs maken door het woud aan smart-building-oplossingen. Dit doen ze zowel met inhoudelijke sessies op het podium, in de vorm van Tech Talks met best practises en lessons learned als ook met fysieke ‘GET SMART’- rondleidingen langs de deelnemers. Dit alles zal plaatsvinden bij PROVADA FUTURE van 11-13 juni in RAI Amsterdam.

PROVADA 2024: Shaping the Future of Smart Buildings together
PROVADA FUTURE is al jaren de plek voor startups en scaleups om hun (PropTech)oplossingen aan een groot publiek te demonstreren. “Door de snelle technologische ontwikkelingen en het brede scala aan producten en diensten, is het voor gebouweigenaren en (bouwende) ontwikkelaars niet eenvoudig om door de bomen het bos te zien. Smart Buidling Collective gaat hierbij helpen. Met hun expertise en tools zijn zij de ideale kennispartner om inzicht te geven in de laatste ontwikkelingen en toepassingen. En natuurlijk zullen we waar mogelijk partijen met elkaar verbinden. Wij vinden dit van grote toegevoegde waarde voor zowel deelnemers als bezoekers,” aldus Frederike Lengers, programmamanager.

Smart Building Certification
De Smart Building Certification beoordeelt gebouwen op basis van hun smart building-functionaliteit en infrastructuur. “Maar dit gaat verder dan technologie, volgens Nicholas White, Co-Founder SBC. Door te kijken naar bedrijfsprocessen, waardedrijvers, waardeproposities en nieuwe bedrijfsmodellen, krijg je richtlijnen mee om meer ROI en waarde uit de assets te halen. Het gaat niet om de technologie, maar om wat je ermee doet.”

The Smart Building Collective, de instelling achter de certificering, bestaat uit gebouwen, eigenaren, leveranciers van oplossingen, adviesbureaus en hoofdsysteemintegrators, die de industrie ondersteunen om sneller vooruit te komen en onderweg de juiste verbindingen te leggen. Ze hebben momenteel gecertificeerde gebouwen in 11 landen, die best practices van over de hele wereld samenbrengen. SBC is sinds 2020 actief in Nederland.

Heb je interesse om met jouw smart building of jouw smart building-oplossing onderdeel uit te maken van de community? Of heb je interesse in deelname aan het innovatieplein op PROVADA?

Neem contact op met John Schreuter john@provada.nl en/of Nicholas White nicholas@smartbuildingcertification.com 

 

Stay informed

Receive news about speakers, meetings and other developments around PROVADA.

Newsletter

Your e-mailaddress will only be used by PROVADA

Top stories

All