Grid Pattern

Deelnemen

Virtuele beursstand

provada virtuele stand
Een virtuele beursstand op PROVADA Live biedt diverse mogelijkheden voor het organiseren van webinars, demo’s, livestreams en presentaties. PROVADA programmeert specifieke timeslots waarin we bezoekers aansturen om de stands te bezoeken. Vanaf de stand kun je via chat of video in gesprek met bezoekers en afspraken maken.

Klik hier voor de factsheet inclusief demo filmpje

Tarief: EUR 2.150 per editie, excl. BTW

Het team van PROVADA staat klaar om jou te adviseren over hoe je optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden. PROVADA ontzorgt je volledig tijdens de voorbereiding en organisatie van jullie online beursdeelname.

 

Statements bij Talk of the Town


PROVADA & Vastgoedmarkt lanceren op 16 & 17 juni de eerste volledig digitale Talkshows over de Toekomst van Nederland. De talkshows streamen we live vanuit de spectaculaire rooftopstudio van Capital C in Amsterdam. We verwachten tussen de 500 – 1000 kijkers per uitzending. Elke Talkshow heeft een specifiek thema zoals Leiderschap in crisistijden, de toekomst van het winkellandschap, de herstructurering van Nederland, en de toekomst van het wonen en werken.

De redactie werkt volledig onafhankelijk en nodigt tafelgasten uit op onderwerp met een brede vertegenwoordiging uit de politiek, de wetenschap en het bedrijfsleven.
Bedrijven kunnen deelnemen via een opgenomen statement* over het thema van de talkshow. De opname zenden we uit tijdens de livestream en bespreken we aan tafel. 
Als je wilt deelnemen aan dit programma meld je dan aan bij Vastgoedmarkt of bij PROVADA.

*De redactie van Vastgoedmarkt begeleidt je bij de selectie en de professionele opname van jullie statement.

Meer informatie vind je in de Factsheet.

 

Contact

Heb je interesse om deel te nemen, vragen of specifieke wensen? Neem contact op met John Schreuter via +31 (0)30 204 06 11 of john@provada.nl.