Grid Pattern

Build to Connect: Het ultieme teambuilding evenement voor vastgoedcollega's!

29 Juni 2023
Doe vrijdag 15 september 2023 mee met hét event van de vastgoedbranche: Build to Connect, in het Eemsklooster te Amersfoort.
Build to Connect biedt een unieke kans voor vastgoedcollega's om hun samenwerkingsvaardigheden te versterken en te bouwen aan een hechter team. Met een focus op hands-on activiteiten en teamgebaseerde uitdagingen, is Build to Connect de ideale gelegenheid om de onderlinge relaties te versterken en te zorgen voor een gezamenlijke ervaring die lang meegaat.
Het evenement, gehost bij het prachtige Eemsklooster in Amersfoort biedt een uitgebreid programma vol spannende en stimulerende activiteiten. Tijdens het evenement werken de deelnemers samen aan uitdagende vastgoedopdrachten, waarbij ze hun vaardigheden in planning, communicatie en probleemoplossing op de proef stellen. Het evenement stelt vastgoedprofessionals in staat om hun individuele talenten te combineren en als een hecht team te opereren.
"Als branche kunnen we, met de handen uit de mouwen en constructief samenwerken, een mega verschil maken in de uitdagingen die op ons bord liggen maar zeker ook voor de allerarmsten op onze mooie planeet. Wij als PROVADA zijn trots dat we ons spreekwoordelijke steentje mogen bijdragen en we hopen uiteraard ook dat we jullie hierbij mogen verwelkomen."
- Peter Schreuter
Tijdens Build to Connect bouwen we een kettingreactie. Een innovatief en uitdagend spel dat teamwork, creativiteit en probleemoplossende vaardigheden vereist. Tijdens het bouwen worden teams uitgedaagd om een kettingreactie van complexe bewegingen en interacties te creëren, waarbij elke actie een impact heeft op de volgende. Deze activiteit brengt vastgoedprofessionals samen om samen te werken aan een gemeenschappelijk doel, waarbij ze hun vermogen om effectief te communiceren en strategieën te ontwikkelen verbeteren.
Ben jij er 15 september bij? 
Mis deze kans niet om je vastgoedteam te versterken en samen te bouwen aan succes op Build to Connect en bestel nu je tickets!
Bezoek de website voor meer informatie en om je team in te schrijven voor dit onvergetelijke evenement!

Stay informed

Receive news about speakers, meetings and other developments around PROVADA.

Newsletter

Your e-mailaddress will only be used by PROVADA

Top stories

All