Grid Pattern

PROVADA 2023 de drukste ooit

20 Juni 2023

Nog niet eerder was het zo tropisch warm tijdens de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Nou is de ‘Provadabezoeker’ wel wat gewend als het om zomerse temperaturen gaat. Het weerhield ze er in ieder geval niet van, om al vroeg naar de RAI af te reizen. Het was de drukste PROVADA ooit. Maar liefst 26.569 mensen checkten in. En gelukkig bleef het – op enkele verhitte debatten na - aangenaam koel in de RAI. De aanhoudende hoge temperatuur was misschien juist wel treffend voor de thematiek over klimaat, energie, biodiversiteit en natuurinclusief ontwikkelen.

De meest besproken gast was onze minister Hugo de Jonge, die na de officiële opening van de beurs, ook een bijdrage leverde aan diverse bijeenkomsten over de woningmarkt. De meest besproken plek is onbetwist het bos van NLGreenlabel.Het bos (in hal 10) was een ware sensatie. Een aangename coole (en koelere) plek waar de vogeltjes fluiten. Tevens dé plek om hun missie voor vergroening van de bebouwde omgeving uit te dragen. We can be heroes.Over helden gesproken, met alle plezier en genoegen overhandigde onze directeur Peter Schreuter de Inspiratie Awards aan de winnaars. Prachtig om op de laatste beursdag met zoveel bijzondere - én bijzonder gewaardeerde - mensen bij elkaar te zijn.Drie dagen lang netwerken, inspiratie opdoen en kennis delen. Dat is PROVADA in een notendop.Ook deze keer zijn er weer diverse mooie beeld- en geluidsopnames gemaakt.Bekijk hier de Aftermovie van PROVADA 2023 

Bekijk alle foto's van PROVADA 2023

Op 11, 12 & 13 juni 2024 is PROVADA weer terug in de RAI. Nieuwsgierig naar het thema? In het najaar lanceren we deze tijdens de kick-off waarbij we ook alvast een aanzet geven voor de programmering. Ben je er ook weer bij? 

collage provada 2023 1

Stay informed

Receive news about speakers, meetings and other developments around PROVADA.

Newsletter

Your e-mailaddress will only be used by PROVADA

Top stories

All