Grid Pattern

Winnaars Inspiratie Awards 2024: Mirjam Schmüll en De Kwekerij in Doetinchem

24 Juni 2024

Op donderdag 13 juni zijn de winnaars bekend gemaakt van de PROVADA Inspiratie Awards. De winnaars Mirjam Schmüll en Nard Everdij (Gem. Doetinchem) ontvingen de (circulaire) Awards uit handen van wethouder Fleur Spijker. De uitreiking vond plaats in het inspirerende ‘park’ van NLGreenlabel. Met presentator Frits Sissing, Suze Gehem, Lodewijk Hoekstra en vele anderen, werd het een memorabel momentje met de spotlights op de Top 3 Heroes en -projecten.

De Top 3 Heroes bestond uit:
Willem van Genugten (GroupA), Saman Mohammadi (RE:Born) en Mirjam Schmüll. Schmüll, is mede-oprichter van Brokkenmákers en programmamanager van het Merwede LAB.

ArmaFotografie PROVADA2024 1306 197 kleiner

De Top 3 Hero Projecten bestond uit:
SAWA (Rotterdam), Merwede Lab (Utrecht) en De Kwekerij (Doetinchem).
De Kwekerij ontving de Award mede vanwege de bijzondere wijze waarop de gemeente de tender in de markt heeft gezet.

ArmaFotografie PROVADA2024 1306 205 kleiner
De Inspiratie Hero Award is voor een persoon die ‘above and beyond' is gegaan in het bewerkstelligen van duurzame verandering binnen zijn of haar organisatie of binnen ons werkveld.

ArmaFotografie PROVADA2024 1306 169 kleiner
De Inspiratie Project Award is voor een team of samenwerking waarbij gekeken wordt naar de impact van het project op duurzaamheid, leefbaarheid en de omgeving met een stevige langetermijnvisie.
De genomineerden hebben een duurzame visie, rebels randje, zijn positief, inspireren, maken impact en werken voortreffelijk samen.

ArmaFotografie PROVADA2024 1306 172. kleiner

Bekijk hier de compilatie van de uitreiking:

 

De Inspiratie Awards worden jaarlijks uitgereikt op de laatste beursdag van PROVADA. Dit jaar werd ook de Award uitgereikt voor de groenste provincie door NL Greenlabel.

 

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie

Nieuwsberichten