Grid Pattern

Plan je bezoek aan PROVADA!

31 May 2023

Het is bijna zover! PROVADA opent op dinsdag 13 juni de deuren. Wij kijken uit naar jouw komst en die van vele anderen. De officiële opening neemt minister Hugo de Jonge voor zijn rekening en daarna mag je je verheugen op een mooi en inspirerend driedaags programma.


Neem nog even de tijd om naar het programma te kijken. Nog niet geregistreerd? Vergeet dat niet vooraf online te doen. En bekijk je mogelijkheden om van en naar de RAI te komen.

 

Kom met het openbaar vervoer!

PROVADA 2023 belooft een drukke editie te worden. Mede door andere grote evenementen in de RAI zullen de RAI parkeergarages dit jaar nog sneller vol zijn. We adviseren je dringend om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Bovendien kun je dan ook een drankje drinken. 

Kom je toch met de auto, maak dan gebruik van de parkeermogelijkheid bij de externe parkeerterreinen van de RAI (P9 Antarctica, P2 Arena). Op deze pagina kun je een parkeerkaart kopen.


Afval scheiden op PROVADA

Het afvalmanagement is een belangrijke pijler voor het verminderen van de footprint van de beurs. Daarom hebben we dit jaar op alle stands en rondom de beurs verschillende afvalscheidingsbakken staan. Wij vragen standhouders en bezoekers om het afval goed te scheiden.  
De gouden tip om de afvalstromen zuiver te houden? Bij twijfel gooi het bij rest! 

 

Voor elke spreker planten wij een boom 

Om de CO2 uitstoot van ons evenement te compenseren, heeft PROVADA zich in 2021 aangesloten bij Trees for all. Wij steunen het Vastgoedbos met een vaste bijdrage. Daarnaast planten we dit jaar voor elke spreker een extra boom. Met circa 300 sprekers dragen we zo allemaal een boompje bij.

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie

Nieuwsberichten