Grid Pattern

PROVADA FUTURE focust op de innovatie dialoog

26 Februari 2024

Hoe voer je een innovatie dialoog in je eigen organisatie? Hoe maak je de juiste keuzes, met alle ideeën, mogelijkheden en technologieën die er zijn? Het blijkt knap lastig te zijn om de organisatie mee te krijgen in het innovatieproces. Bij PROVADA FUTURE gaan we met de beproefde methode ‘Innovation Dynamics’, aangemelde teams/ groepen laten ervaren hoe je innovatie naar de werkvloer kunt brengen.

Innoveren wordt maar al te snel vertaald in het toepassen van een nieuwe technologie. Daarbij wordt over het hoofd gezien of het daadwerkelijk past bij de strategische doelstellingen én of de organisatie in staat is hier op een goede manier mee om te gaan.

Het is van belang om hierover het juiste gesprek te voeren binnen je team, je organisatie en/of met stakeholders en op deze manier gebruik te maken van de denkkracht en creativiteit van betrokkenen.

Innovation Dynamics is een werkvorm om dit gesprek te faciliteren. Op een interactieve manier gaan deelnemers aan de slag om in gezamenlijkheid een basis te leggen voor een innovatiestrategie. Bij PROVADA Future organiseren we dagelijks korte sessies met als doel om deze werkvorm te laten ervaren. Dit gebeurt onder professionele begeleiding. Met de nieuwe inzichten kun je vervolgens kennismaken met de bedrijven die corporaties en andere vastgoedbedrijven helpen met digitaliseren, verduurzamen en versnellen.

Het driedaagse programma bij PROVADA FUTURE wordt samengesteld in samenwerking met onze partners van het Bouwlab R&Do en Smart Building Collective

Bouwlab R&Do is een fieldlab voor digitalisatie en industrialisatie van de bouwsector. Op basis van hun visie voor een digitale ‘supply chain’ ondersteunen ze verschillende partijen bij het realiseren van hun ambities om sneller, duurzamer en betaalbaarder projecten te realiseren. Hun rijke ecosysteem is een bron van antwoorden op de vragen en uitdagingen waar de bouwsector mee wordt geconfronteerd. Tijdens de Provada zetten zij hun expertise in om proces, product en ambitie bij elkaar te brengen.

Smart Building Collective | Certification is een autoriteit op het gebied van slimme gebouwen en bekend van de certificeringen. Tijdens de beursdagen laten ze stapsgewijs zien hoe je gebouwen slimmer kunt laten werken voor gebruikers en eigenaren.

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie

Nieuwsberichten