Grid Pattern

PROVADA –  Inspiratie Awards 2023

03 April 2023

Uitreiking Awards: donderdag 15 juni 14.30 uur

bokaal provada awardWe hebben helden nodig die systemen doorbreken, die mensen en organisaties activeren om samen impact te maken. Positieve impact op de gebouwde omgeving.De tijd van praten is echt voorbij. We moeten samen in actie komen. We all can be heroes.Met deze call-to-action, lanceerde PROVADA in november het thema voor 2023. We willen de spotlight zetten op de echte helden van de gebouwde omgeving in Nederland. Wie zet zich onvermoeibaar in voor meer duurzaamheid in onze sector en welk project is gerealiseerd waar we een voorbeeld aan kunnen nemen?

 

Inspiratie Award 2023

De Inspiratie Award beloont de impact die een individu kan hebben op de duurzaamheidsagenda in zijn of haar werkomgeving door anderen te inspireren en keuzes te maken waarbij duurzaamheid en de 1,5 graad samenleving de belangrijkste factoren en drijfveren zijn.

Deze prijs is voor een persoon die ‘above and beyond' is gegaan in het bewerkstelligen van duurzame verandering binnen zijn of haar organisatie of binnen ons werkveld.

Weet jij wie jouw grote inspiratiebron is? Ken je iemand die in de spotlight gezet mag worden vanwege inspiratievolle keuzes op het gebied van duurzaamheid?

Nomineer jouw held vóór 1 juni 2023 met een korte toelichting. Dit kan met een mailtje naar frederike@provada.nl

Op donderdag 15 juni (14.30 uur) reiken we de hero awards uit.

Inspiratie Project award 2023

Duurzaamheid zit niet in een silo, je kunt dit niet los zien van economische en maatschappelijke uitdagingen. Om een betere en veerkrachtigere toekomst voor de planeet en voor onszelf te creëren, moeten we verder kijken dan alleen duurzaamheid bij projecten in de gebouwde omgeving. Deze projecten kijken ook naar diversiteit, gelijkheid, toegankelijkheid en verbondenheid met de omgeving en zorgen voor een integraal langetermijnplan voor hun project.

Ken jij zo’n project? Een team of een samenwerking waarbij echt gekeken wordt naar de impact van hun project op duurzaamheid, leefbaarheid en de omgeving met een stevige langetermijnvisie?

Nomineer dat project (met projectteam/woordvoerder) vóór 1 juni 2023 met een korte toelichting. Dit kan met een mailtje naar frederike@provada.nl

winnaars gideon award provada 2022 gideons provada awards 2022

De jurering en jury

Alle nominaties en genomineerden zullen door onze juryleden beoordeeld worden.Voor de uitreiking zullen drie overgebleven genomineerden (per categorie) worden gepresenteerd.

De jury bestaat uit:

  • Fleur Spijker (wethouder gemeente Leiden)
  • Guido Braam (Powered by Meaning)
  • Suze Gehem (De Groene Grachten & Rooftop Revolution),
  • Norbert Schotte (Gideon/ winnaar 2022) en Joost Thus (Gideon/winnaar 2022),
  • Dirk Dekker (directeur Being)
  • Frederike Lengers (PROVADA)

Uitreiking door Peter Schreuter

Voor de uitreiking zullen drie overgebleven genomineerden (per categorie) worden gepresenteerd.

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie

Nieuwsberichten