Grid Pattern

Thomas Verhoeven Nederlands kampioen op 50m Vlinderslag  

28 Juni 2024

PROVADA is de trotse sponsor van wedstrijdzwemmer Thomas Verhoeven, de zoon van collega Ariët Verhoeven. Thomas heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld en zijn recente prestaties tijdens het Nederlands Kampioenschap zijn het resultaat van hard werken en toewijding. We feliciteren Thomas van harte met zijn succes en zijn blij dat we hem kunnen ondersteunen.

Thomas zwemt in Rotterdam bij Feijenoord Albion Zwemclub en won op 14 juni (=afbouw PROVADA) de 50m vlinderslag. Dit was zijn 6e titel op dit onderdeel. Daarnaast won hij ook met zijn estafetteteam goud op de 4x100m vrijeslag. Thomas over zijn zwem carrière: “Sinds 2018 maak ik al mijn eigen trainingsprogramma’s, dit doe ik voor de zwemtrainingen maar ook voor alle krachttrainingen. Het is altijd een zoektocht naar de beste manier om te trainen. Ook als je denkt dat je het gevonden hebt moet je blijven doorzoeken. Omdat hetzelfde blijven doen niet ook altijd zal resulteren in betere resultaten. In januari van dit jaar heb ik mijn gehele programma omgegooid en ben ik een stuk minder gaan trainen. Hierdoor herstelde ik beter en kon ik in de trainingen die ik deed veel meer kwaliteit leveren dan voorheen. In een week zwem ik slechts 5 kilometer, dit is ongeveer 20% van wat we in Nederland gewend zijn. Het verschil maak ik daarom in de snelheid van mijn volume, alles wat ik doe is op wedstrijdsnelheid.

PROVADA heeft mij de afgelopen jaren goed geholpen met mijn sport. Dankzij de sponsoring van PROVADA heb ik mij dit jaar perfect kunnen voorbereiden op het Nederlands kampioenschap. Ter voorbereiding ben ik in mei naar Turkije geweest voor een trainingskamp. Daarna heb ik in juni deelgenomen aan de Mare Nostrum Swimtour, dit is een tour van 3 wedstrijden in Canet-en-Roussillon, Barcelona en Monaco."

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie

Nieuwsberichten