Grid Pattern

PROVADA 2021: Dare to Dream

14 December 2020

Op 26, 27 en 28 oktober 2021 is PROVADA weer terug in de RAI Amsterdam. Met fysieke stands, netwerkmogelijkheden en bijeenkomsten biedt PROVADA voor het eerst een complete offline en online experience. Natuurlijk houden we rekening met de corona ontwikkelingen en de daarbij behorende mogelijkheden maar we hebben goede hoop op betere tijden.

Het thema voor 2021 is Dare to Dream. Together for a better built environment.

Dare to Dream staat voor hoop en inspiratie. Hoop op betere tijden. Op een betere wereld. Op positiviteit. Social zonder distance. Vrijheid. En ook weer samen veilig op kantoor kunnen werken. De pubquiz tijdens de vrijdagmiddagborrel. Gezellig winkelen, uit eten gaan, zelfs festivals bezoeken. En wat ons betreft …  een PROVADA beurs zoals we die kennen van vóór corona; de plek waar de vastgoedsector samenkomt.

De crisis heeft ook nieuwe inzichten gebracht. Over gezondheid en welzijn. Over de ruimtelijke - en stedelijke inrichting. De rol van het kantoor. De rol van technologische innovatie voor vooruitgang, verduurzaming, een circulaire economie. En voor vele andere complexe, maatschappelijke vraagstukken.

Deel je droom. Deel je visie. Laat je inspireren en sluit je aan bij PROVADA.

PROVADA is het grootste vastgoedplatform in Nederland voor de publieke en private sector.

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie

Nieuwsberichten