Grid Pattern

Kick-off PROVADA 2023

27 September 2022

Op donderdag 10 november trappen we af voor de volgende beurseditie: PROVADA 2023.Tijdens de kick-off lanceren we het thema en dat doen we voor en met onze standhouders en partners.

De wereld is op zoek naar een ‘reset’ voor een nieuwe ecologische, economische en sociale balans. Een nieuwe balans tussen mens en natuur, tussen economie en een gezonde planeet. Een nieuw verhaal voor een duurzame toekomst. We zitten middenin de transitie, zoveel is duidelijk. Maar wanneer bereiken we het kantelpunt?We can be heroes. Met dit thema gaan we het programma voor 2023 samenstellen. Neemt de vastgoedsector zijn verantwoordelijkheid? Hoe kan de sector meer  impact maken? Wie pakt de handschoen op? Er is nog een wereld te winnen. Onze wereld.

Programma (voor standhouders):

Vanaf 8 uur ontvangen we onze gasten met een lekker ontbijtje.Om 8.30 openen we het programma in de theaterzaal en we sluiten rond 11.30 uur af.Onze eerste keynote spreker kondigen we graag alvast aan: Werner Schouten. Werner is directeur van de Impact Economy Foundation en presentator van het radioprogramma BNR Koplopers. Hij specialiseert zich in de Impact Economie, klimaat en generatiegerechtigheid.Na de pauze is er voldoende ruimte voor een plenaire discussie over enkele breedgedragen thema’s die ook een plek krijgen in het PROVADA programma in juni.Ook is er gelegenheid om - in een kleinere setting – kennis te maken met elkaar en besproken thema’s verder te verkennen.

Heb je onze uitnodiging niet ontvangen en wil je er wel bij zijn, stuur dan een mailtje naar office@provada.nl  

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie

Nieuwsberichten