Grid Pattern

PROVADA introduceert Talent Kitchen als wapen in de ‘War on Talent’ 

01 December 2022

Als grootste vastgoedplatform van Nederland heeft PROVADA samen met culinair partner Famous Flavours de PROVADA Talent Kitchen opgezet. Een unieke culinaire recruitmentformule voor bouw- en vastgoedbedrijven om in contact te komen met gemotiveerde studenten die de arbeidsmarkt verkennen. Het geheim van dit recept? 
Koken met CEO’s. Of je nou wel of niet van koken houdt, de ingrediënten van het menu zijn prikkelend, vermakelijk en effectief.  

Verleiden is het nieuwe werven 

Employer branding is in deze krappe arbeidsmarkt belangrijker dan ooit. PROVADA denkt met deze verleidelijke Plug&Play-formule vastgoedbedrijven een handje te kunnen helpen. Als vastgoedbeurs heeft de organisatie een sterk netwerk opgebouwd bij Hogescholen en Universiteiten. Het enthousiasme over dit evenement is zowel bij de opleidingen als bij de bedrijven groot.  
 
Op 29 maart aanstaande gaan we met de eerste 25 bedrijven proefondervindelijk ervaren hoeveel arbeidspotentieel er in de Talentenkeuken rondloopt. 

‘Gen Z houdt wel van bricks maar nog veel meer van clicks’ 

“Net als generatie Z houden we bij PROVADA ook van de bricks en (nog meer van) de clicks. Met dit nieuwe evenement kunnen wij toegevoegde waarde bieden door kennis (arbeidsmarkt/werven van GenZ) te combineren met een inspirerende culinaire ervaring waarbij wij zorgdragen voor waardevolle connecties cq potentiële nieuwe werknemers. Bij voldoende animo gaan wij dit meerder keren per jaar organiseren, aldus John Schreuter van PROVADA. 

Het concept van de Talent Kitchen is ontstaan als logisch gevolg van de groeiende belangstelling voor de Studentendag (laatste beursdag). Hieruit kun je afleiden dat er bij recruitment hard gewerkt moet worden voor het (ver)werven van een ‘breinpositie’ bij studenten.  
 
Vastgoedbedrijven kunnen zich nog aanmelden voor de PROVADA Talent Kitchen tot  
20 januari 2023. Meer weten? Lees hier verder.

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie

Nieuwsberichten