Grid Pattern

Recruit young talent

Employer branding is in deze krappe arbeidsmarkt belangrijker dan ooit. Als grootste vastgoedplatform van Nederland heeft PROVADA de handschoen opgepakt en samen met culinair partner Famous Flavours de PROVADA Talent Kitchen ontwikkeld. Een unieke recruitmentformule voor bouw- en vastgoedbedrijven. Een uitgelezen kans voor studenten om de arbeidsmarkt te verkennen. Of je nou wel of niet van koken houdt. Dit menu smaakt naar meer. Bij succes herhalen wij deze formule jaarlijks in het voor- en najaar.

 

PROVADA Talent Kitchen

In onze Talentenkeuken is matchmaking een koud culi kunstje. Met de juiste ingrediënten presenteren wij een smakelijke formule met een goede afdronk. Voor CEO’s, recruiters én voor gemotiveerde studenten. Wij selecteren per evenement 100 studenten met diverse opleidingen. Laat je verrassen door nieuwe inzichten over de toekomstige werknemers (Gen Z). Laat je inspireren door onze creatieve Chefs.

 

Het Menu

Appetizer - Arbeidsvitaminen

Hiring? Met onze arbeidsvitaminen ga je vanzelf aan de slag. Wij zorgen voor het spraakwater, vermaak én voor de nieuwste (bewezen) inzichten over de arbeidsmarkt en Gen Z.

Starter - Koken met Chefs

Onder de bezielende leiding van een Chef-kok wordt er een exquis viergangendiner geprepareerd. Tijdens het koken is de eerste kennismaking met de studenten, de sterren van de avond.

Main - Enjoy your meal

CEO en recruiter nemen plaats aan één van de mooi gedekte tafels. Het is tijd om te genieten van de culinaire hoogstandjes. Jouw tafelgenoten zijn gemotiveerde studenten die de arbeidsmarkt verkennen voor een eerste baan of afstudeerstage. De studenten komen van verschillende opleidingsrichtingen. Multi flavours.

Tussengerecht - The Placemaking

Wij doen de placemaking. Je wisselt per gang van tafel en tafelgenoten. Elke bedrijf maakt kennis met minimaal 20 studenten. Studenten maken kennis met minimaal vier verschillende vastgoedbedrijven en hun CEO’s. Minimaal, want deze uitgelezen kans om zoveel mogelijk connecties te maken laat je natuurlijk niet onbenut.

Dessert - The proof of the pudding is in the eating

Met deze recruitmentformule heb je een extra marketingtool in huis die je vaker kunt inzetten. Plug & Play. Wij zorgen voor de organisatie, de juiste ambiance en een divers, gemotiveerd gezelschap. Het recruiten van de juiste kandidaten laten we graag aan jullie over.

Meer weten? Bekijk onze brochure (voor bedrijven)