Grid Pattern

Studenten

The finest way to connect with real estate employers 

 

PROVADA Talent Kitchen 

In onze Talentenkeuken is matchmaking een koud culi kunstje. Een uitgelezen kans om te connecten met CEO's en toekomstige topwerkgevers uit de bouw- en vastgoedwereld te leren kennen. Zij zoeken jong talent en jij een eerste baan of afstudeerstage. Laat je inspireren door onze Ch(i)efs.  

Matchmaking

Op basis van de behoefte van de bedrijven selecteren wij studenten op HBO en WO niveau. We kijken naar verschillende opleidingen zoals Bouwkunde, Bedrijfskunde, Commerciële economie en Vastgoedkunde & Makelaardij. Het diner is geplaceerd maar daaromheen is voldoende gelegenheid voor meer ontmoetingen. Je gaat gegarandeerd met een goed gevoel naar huis. Met waardevolle nieuwe connecties, een inspirerende (kook)ervaring rijker en nieuwe inzichten.

Meedoen?

Ben jij een ambitieuze eindejaarstudent met interesse in de bouw- en vastgoedsector? Meld je dan aan via je decaan of studievereniging. De PROVADA Talent Kitchen werkt samen met TU Eindhoven, TU Delft, Fontys, TIO, Hogeschool Rotterdam, Hogeschool van Amsterdam, InHolland en met studievereniging BOSS. Ben je geen student van een van deze opleidingen en wil je toch meedoen of heb je vragen? Stuur dan een mail naar cerille@provada.nl