Grid Pattern

17 juni in RAI Amsterdam: Taste of PROVADA

19 May 2021

Op 17 juni is Taste of PROVADA. Ons eerste fysieke evenement in de RAI sinds 2019. Met een prachtige licht- en geluidshow, topsprekers en artiesten. Een voorproefje van PROVADA zou je kunnen zeggen. 

Vanaf 13:30 heet Presentator Frits Sissing u welkom. Naast onderstaande topsprekers komen muziek en stedelijke ontwikkelingen uitgebreid aan bod. Met muzikale intermezzo’s en korte interviews presenteert hij het programma tot aan de netwerkborrel.

Image not found

Onze sprekers hebben één ding gemeen en dat is hun passie. Passie voor hun vak en passie om hun boodschap met het publiek te delen. Met alle energie en overtuiging die ze in zich hebben, weten wij zeker dat ze ook u weten te inspireren. En dat is precies waar we dit jaar op inzetten met ons thema Dare to Dream. Together for a better built environment.

Ook op culinair gebied zal het u aan niets ontbreken. Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom bij de netwerkborrel in hal 10. Ook deze ruimte is coronaproof ingericht voor prettige gesprekken met een drankje en een hapje én met een muzikale omlijsting.

Aanmelden voor Taste of PROVADA

Tijdig aanmelden is belangrijk want wij beslissen op basis van het aantal aanmeldingen vóór 30 mei of dit evenement kan doorgaan. Vóór deze datum worden er géén facturen gestuurd. Aanmelden kan eenvoudig via onderstaande knop ovv uw post- én factuuradres.

Vooralsnog kan deze belevenis alleen maar plaatsvinden met vooraf testen en de bekende coronamaatregelen. We begrijpen dat er vragen zijn over de maatregelen en onder welke voorwaarden het evenement wel of niet kan plaatsvinden. Die vragen beantwoorden we maar wat graag.

 

Bel of mail ons gerust. Bekijk hier het programma https://bit.ly/3uZryst

En er is meer goed nieuws: er zijn nog kaarten beschikbaar!

Aanmelden kan via deze link (vóór 30 mei) https://bit.ly/3wajdT4.

 

Wij kijken er nu al enorm naar uit en met ons vele vastgoedprofessionals die elkaar graag weer eens live ontmoeten.

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie

Nieuwsberichten