Grid Pattern
Foto: Onno Hoes

Onno Hoes opent de 16e editie van PROVADA

18 Juni 2021

Op 26 oktober 2021 opent Onno Hoes, voorzitter van de NVM, de 16e editie van de vastgoedbeurs PROVADA. De ceremoniële opening in de centrale hal van de RAI vindt plaats op dinsdagochtend om 10 uur, in bijzijn van vele vastgoedprominenten.  

Als ervaren bestuurder en voormalig burgemeester van Maastricht en Haarlemmermeer zet Hoes zich in voor een versnelling van de woningbouw. De roep om centrale regie op ministerieel niveau zal de komende beurs op allerlei plekken worden besproken maar volgens Hoes is het begin van de oplossing nog niet in beeld en moet er snel een noodplan komen. Met alle procedures bij de reguliere bouw duurt het nog jaren voordat er verbetering zichtbaar is. 

De publiek-private samenwerking op lokaal, regionaal en landelijk niveau is meer dan voorheen van groot belang. Niet alleen voor de immense woningbouwopgave maar ook voor de energietransitie, het klimaatakkoord en de verstedelijkingsopgave waar we met de hele sector aan moeten werken. Vertrouwen is hierbij cruciaal en de sleutel tot succes. PROVADA probeert haar steentje bij te dragen door publiek-privaat samen te brengen. Dat doen we vóór, tijdens en na de beurs met wisselende groepen. Wij zijn verheugd over de grote animo voor deelname van gemeente- en overheidsfunctionarissen.    

 

Programmering online 


Samen met standhouders en partners werken we aan een gevarieerd inhoudelijk programma voor alle vastgoed gerelateerde doelgroepen. Zo maken we een speciaal programma voor eindgebruikers, voor woningcorporaties, en voor HBO- en WO-studenten. In diverse bijeenkomsten over gemengde woon, werk- en (binnenstedelijke) leefomgevingen staat uiteraard gezondheid centraal. De eerste bijeenkomsten staan al online en er volgen snel updates. Houd de website in de gaten. 

PROVADA verwacht in oktober weer als vanouds de beurs te draaien, zonder beperkingen voor bezoekers of standhouders. We hebben er lang op moeten wachten en zien gelukkig dat de meeste standhouders én bezoekers (nog meer dan voorheen) heel veel zin erin hebben. De drie hallen in de RAI zijn volledig verhuurd, zoals we dat in makelaarsjargon zeggen.  

Wij kijken uit naar de opening in oktober!  

Graag tot dan! 

Team PROVADA 

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie

Nieuwsberichten