Grid Pattern

Natuur en gebouw – nu meer dan ooit samen op PROVADA

18 Oktober 2021

De titel van PROVADA 2021 laat zien dat natuur/groen en gebouw onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het lijkt nu al de ‘groenste’ editie in de geschiedenis te worden. Niet in de laatste plaats dankzij NL Greenlabel die - dankzij haar kwekersnetwerk – een aantal plekken op de beursvloer letterlijk in het groen zet.

De harde en zachte waarde die we aan groen/natuur kunnen toekennen, wordt gelukkig ook steeds meer in de vastgoedsector onderkend. Des te logischer is het dan ook dat het groen nu de beursvloer verovert. In diverse stands laat NL Greenlabel met de groensector zien hoe bomen, heesters en vaste planten zorgen voor oases van rust, voor een goed gesprek, om een telefoontje af te wikkelen of zelfs een Teamsmeeting bij te wonen.

Boomkwekerij Ebben en Van den Berk Boomkwekerijen zijn autoriteiten als het gaat om de combinatie groen en gebouw. Menig bouwwerk in Nederland mag rekenen op de vakkennis van de boomkwekers om de gebouwen te verfraaien, te koelen, biodiverser en klimaatadaptief te maken. De vasteplanten kwekers Griffioen, Lageschaar en Koetsier zorgen voor kleurrijke plantenconcepten in steden en dorpen waardoor de leefbaarheid voor mens en natuur toeneemt en Roessink Interieurbeplanting zorgt met een uitgekiend assortiment voor fijne en gezonde werkplekken.

Om kennis te maken met NL Greenlabel en het partnernetwerk, kom naar stand 10-11 voor een nadere kennismaking of gesprek.

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie

Nieuwsberichten