Grid Pattern

De circulaire droom van PROVADA

02 Februari 2022

PROVADA heeft een behoorlijke ambitie, namelijk de footprint van ons evenement naar nul brengen. Met 20.000 vierkante meter aan oppervlakte, een externe evenementenlocatie en zo’n 300 standhouders- zien we hier een mooie uitdaging.

Maar het roept ook de vraag op: hoe kunnen we samen met onze partners een Nationale vastgoedbeurs circulair organiseren?

Om te voorkomen dat we blijven hangen op het niveau van het recyclen van tapijt en koffiebekers, hebben we een circulaire routekaart nodig. Een routekaart die ons helpt met stappen zetten richting een circulaire beurs. Waarin samenwerking met partners centraal staat.

Voor die circulaire route gaan wij op bezoek bij innovatieve helden en koplopers. We sluiten ons aan bij het netwerk van de Gideons tribe. Met experts en andere (beurs)organisatoren/evenementenlocaties delen we in projectgroepen best practises. Zo komen we tot concrete verbeteracties voor onszelf en voor onze partners.

Tegelijkertijd willen we meer leren van innovatieve ondernemers die niet alleen PROVADA, maar de hele sector vooruit kunnen helpen. We zullen samen met circulair ondernemer Guido Braam en zijn bedrijf Powered by Meaning oplossingen en inzichten toegankelijk maken voor onze achterban. We gaan samen op zoek naar nog meer duurzame denkers en doeners die we graag een podium’ geven. De ondernemers die nu al actie ondernemen en werken aan een betere toekomst ontmoeten we graag.

In de komende maanden kun je meeluisteren naar de circulaire reis in de PROVADA podcast 'Studio circulair'. Samen gaan we voor #ActNow. For a better tomorrow.

Het PROVADA THEMA 2022.

Wie zou jij in de podcast willen horen? #actnow

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie

Nieuwsberichten