Grid Pattern

Meedoen aan de Circulaire Experience op PROVADA?

09 Maart 2023

Tijdens PROVADA neemt Route Circulair bezoekers weer mee voor een Circulaire Experience. 

Zien wij jou bij het vertrekpunt van Route Circulair op het PROVADA Futureplein (hal 11)?De hele route duurt een uur. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per route.

Route Circulair gebruikt de beursvloer als speelveld voor een inspirerende route langs standhouders: de Circulaire Experience. Onderweg worden circulaire verhalen uit de praktijk opgehaald ter lering en inspiratie voor bezoekers en collega-standhouders.

Dit jaar staan deze thema’s centraal:

  1. Financiering voor circulair bouwen
  2. Publiek-private samenwerking in circulair aanbesteden
  3. Circulaire ontwikkeling en materiaalgebruik in de ontwerpfase
  4. Digitalisering in de bouwketen

Het doel van deze Circulaire Experience is om de transitie naar de circulaire economie concreet en praktisch te maken. Dit doen ze door middel van live interviews tijdens PROVADA op stands van organisaties die op (één van) bovenstaande thema’s ervaring hebben.

Als standhouder kun jij onderdeel worden van de circulaire route. PROVADA steunt de missie van Route Circulair:10.000 bedrijven helpen circulair te worden vóór 2030. Let’s get circular.

Wil jij graag het circulaire verhaal van jouw organisatie met een groter publiek delen om de circulaire transitie te helpen versnellen? Neem dan contact met op met Ilse Visserilse@routecirculair.nl

Let op: Het delen van je circulaire verhaal geldt alleen voor standhouders. 

Voor bezoekers

De beursvloer wordt gebruikt als speelveld om live inspirerende verhalen uit de praktijk op te halen bij diverse standhouders.

Elke beursdag staan er nieuwe tours op het programma. Vertrekpunt plek Route Circulair op het Innovatieplein PROVADA FUTURE (hal 11)

Aanmelden kan via deze link. 

Vertrektijden

  • Dinsdag 12.00 en 15.00 uur
  • Woensdag 11.00 en 14.00 uur
  • Donderdag 12.00 uur

Provada2022 0283

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie

Nieuwsberichten