Grid Pattern

Focus op water efficiëntie tijdens PROVADA met Smartvatten 

14 April 2022

Tijdens PROVADA 2022, de grootste vastgoedbeurs van Nederland, draait het om duurzaamheid. Met het thema ACT NOW for a better tomorrow brengt PROVADA het belang en de urgentie van klimaatadaptatie onder de aandacht. Smartvatten, specialist in water efficiëntie en gericht op duurzame oplossingen voor de vastgoedsector, kan zich daar volledig in vinden en is van de partij met een stand. 

provada stand

Smartvatten maakt sinds de oprichting in 2013 het op afstand monitoren van waterverbruik in real-time in vastgoed door heel Europa mogelijk. Met slimme hardware en software en doordacht advies helpt Smartvatten de vastgoedsector om bewust, efficiënt en duurzaam om te gaan met water. 

Door te meten op zowel hoofd- als submeterniveau biedt Smartvatten geavanceerde verbruiksanalyse en lekdetectie, waarmee vastgoedeigenaren en -beheerders tijd, geld, water én energie kunnen besparen. Tijdens de driedaagse vakbeurs staat Smartvatten klaar om te netwerken, kennis te delen en inspiratie op te doen om samen te werken aan een future-proof toekomst voor de vastgoedsector.  

We zien je graag op 14, 15 en 16 juni bij PROVADA 2022!
Nu alvast meer weten over hoe je jouw portfolio water efficiënt kunt maken?
Neem contact op met Sales Manager Benelux Raymond Tieman via raymond.tieman@smartvatten.nl of per telefoon 06 55 38 45 83 

 

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie

Nieuwsberichten