Grid Pattern

PROVADA 2022: een editie met een groen randje

20 Juli 2022

PROVADA 2022 zit er weer op. Drie dagen lang netwerken, inspiratie opdoen en kennis delen. Fantastisch dat het weer kon. Het thema ‘Act Now’ werd goed opgepakt en dat leverde niet alleen een inspirerend programma op, maar ook een ‘biodivers’ pallet aan materialen en activiteiten. Wat ons betreft was het een beurs met een groen randje. We hebben in totaal 24.709 bezoekers mogen verwelkomen en daar zijn we best trots op.   


Ook deze keer zijn er weer diverse beeld- en geluidsopnames gemaakt, zoals de dagjournaals met Frits Sissing. 

Bekijk hier het dagjournaal van dinsdag 
Bekijk hier het dagjournaal van woensdag 
Bekijk hier het dagjournaal van donderdag

Bekijk alle foto's van PROVADA 2022

 

Op 13, 14 & 15 juni 2023 is PROVADA weer terug in de RAI. Nieuwsgierig naar het thema? In het najaar lanceren we deze tijdens de (fysieke) kick-off waarbij we ook alvast een aanzet geven voor de programmering. Ben je er ook weer bij? 

 collage provada 2022

Doneren op PROVADA 

Tijdens deze editie hadden we verschillende acties voor het goede doel lopen. PROVADA standhouders konden zich dit jaar voor het eerst inschrijven voor het donatieprogramma van de RAI. Hiermee hebben we veel producten kunnen schenken aan diverse goede doelen.   

Daarnaast hebben we in totaal met onze acties en het inleveren van de badge maar liefst € 3.750 kunnen doneren aan Giro555 voor Oekraïne.  

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie

Nieuwsberichten